Thursday, March 4, 2010

Tragedi Dalam Lif

Tadi aku gi anta surat ke tingkat 23. Naik lift. Cam biasa manusia moden skang cam aku suma pakai mesin. Nak gi mana pun pakai mesin. Nak gi keje pun nek moto. Moto pun mesin gak ape???

Seb baik baju n seluar kena pakai sendiri. Kalo ade mesin pakaikan baju n sluar camne agaknya??ok...Udah-udah la mengarutnye.

Tapi bila da anta surat tue. Aku nak turun ke floor aku kat tingkat 12. Cam biasa. Ku tekan punat ke bawah yang tersedia. Lampu menyala.

25saat menunggu. Lampu merah kat pintu lift nyala. Tanda helikopter da sampai. Ish...Lift da sampai. Aku masuk. Pintu lift tutup.

Dalam lift tue ade la lima orang cleaner Indon. Dan brader opis. Suma nak balik ke opis.

Bau dalam lift tue memang harum semerbak. Gila nak termuntah aku rasa serius beb. Bau memacam. Ntah minyak wangi ape diorang pakai. Sorang satu jenis minyak wangi kot. Adoi...Pening pala.

Nak tahan nafas mana tahan dari tingkat 23 ke tingkat 12 tue setiap floor lift bukak pintu orang nak balik. Adesss...Lama gak la terperangkap dalam lift yang semerbak tue.

Tetiba aku rasa pening dan loya cam orang pregnant.......Adakah aku pregnant cam Puan Capa???Ish....kena check nie..hahahhahaha





PSP: Ampunkan aku ye Puan Capa. Tolong jangan sumpah aku jadi Ferrari. Jadi Yamaha R1 sudah...hahahhahaah

PSP 2 : Aku xsuka pakai minyak wangi. Minyak wangi aku setahun sebotol xkan habis. Hahahha

21 Pandangan Kekawan:

Nini teDDylicious said...

ni minyak wangi ke, 'minyak wangi'..??

well, kite tau kan, they all pny baeng camne..

hahaha!!

~0~ said...

Nini teDDylicious
memang minyak wangi....

aku penah keje ngan indon, bangla n india...

dan kali ni aku pasti diorang pakai minyak wangi...lg satu...siap lipstik...ekekekekke

Vee Lockheart said...

Pregnant?
jeng jeng jeng... :)
pakailah minyak atar...

TARANTULAH said...

minnyak wangi biar beas alkohol hehehe

Mak Su said...

maksu selalu carry daun serai wangi.... hehehee

enyheartsdiamond said...

eny suka minyak wangi..
tp pakai jarang2..

pakai bila nk tekel org je..haha

vote eny kat sini yaa

http://meandmylife1376.blogspot.com/

nombor 25 :)

Mak Long Cyber said...

Si Kosong kene cari awek yang tak
suka pakai minyak wangi. Mak Long
suka minyak wangi. hehe

CAHAYA said...

biasanya kalau cleaner diorang x pakai minyak wangi. itu wangian asli badan dia. yucks!

CAHAYA said...

biasanya kalau cleaner diorang x pakai minyak wangi. itu wangian asli badan dia. yucks!

mamai said...

ya minyak wangi tak wangi sebenarnya

Kejora said...

hahahha...

rosak deria bau kamu..

TiKa LEh said...

cleaner nak bergaya gak..hahahhaha

sharamli said...

sama la kat h0stel ni...cleaner nak naik tingkat 2 p0n guna lif.skali bwk ngn sampah2 lagik..penyapu la..m0p la..kal0 lif besar xpe la jgk..

peja said...

awek aku gtaw...mat2 endon ni suka pakai perfume CK...[cap kaki]









ps:bila ms aku de awek?ish3

pB said...

salam

pB pun tak suka pakai minyak wangi

.:fifi:. said...

perhhhhhhhh
kasihan anda..
hahaha
kompem ko pening!

sonata anak kancil said...

kalau saya pun boleh pitam macam ni!!!

sI tEDI said...

ha ha ha ha ha ha

E.d.Y said...

cuba hadiahkan minyak wangi tu kat makcik2 cleaner tu..kesian dieorg pakai minyak atar je

MANATRAHDAZZLE said...

bau menusuk pasti xtahan wekeke

Lifesaver said...

aku rasa cleaner tu nak ngorat mamat2 malaysia..sure kena wangi beb!w'pon secara realitynya..tak wangi mana pon..hehehe


aku tak de la nak sumpah ko jadi ferrari ke yamaha ke..baik aku sumpah ko jadi ayam kenny roger,kenyang skit perut aku..hahahaha!!!!

kalo ko pregnant pon, ko nak simpan anak ko kat mana?lubang pusat?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...