Thursday, March 11, 2010

Kris Allen

Kejadian jadi dalam bulan 2 kot. Aku x hengat. Masa tu Kris Allen dtg tour kat Malaysia.

Masa rehat cam biasa la. Aku ngan kawan aku akan wad kawad cam dalam Mid Valley. Cuci mata dulu sebelum isi perut. Biasa la. Hehehehhe......Mid Valley byk pemandangan indah-indah. Xyah bayar pun kalo nak tengok. Ramai yang kasi show free. Pilih je nak tengok mana. Ade lurah, lembah, gunung dan memeacam lagi la.

Seb baik water fall xde. Kalo ade aku gi mandi da.

Masa dok menronda tu terdengar bunyi bising cam dak histeria kat ground floor. Aku tengok ramai kat bawah. Siap ade stage. Atas stage xde orang perform pun. Tapi kat bawah da cam histeria. Ciss....Dan almost adalah awek-awek dan Melayu.

'Ada ape ek?? Kau tau x??' tanya kawan aku.

'Xtau aku. Nak kata ade pesta buih xde plak' cakap aku sambil dok mencari kot-kot ade pape banner pasal event tue.



Kami masih dok tengok rakyat Malaysia yang dok histeria ntah ape-ape. Ramai kemain woi. Huh....Fanatik sungguh agaknya. Dalam dok tengok tue aku terperasan la 1 banner.

'Owh....Kris Allen.' kata aku.

'Kris Allen. Kau kenal ke?? Sape dia??' tanya kawan aku

'Ntah. Xkenal aku. Xtau pun. Bukan kawan aku. Aku baca banner tue je.' jawab aku ngan muka konfident dan blah dari situ. Membe aku follow aku. Muka agak xpuas hati ngan jawapan aku.




27 Pandangan Kekawan:

Mimie.Candy Cane said...

kris allen ialah pemenang american idol yg sweet n talented.mekasih..

oyeahh...

TokNabe said...

Tak kenal pun.....

BULLET said...

modenas ade pameran motor baru ke?

citahrudin said...

kriss allen tu antu kh? dulu-dulu kt sekulah budak2 histeria sbb nmpk antu kn?

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

meh aku tolun blasahkan beliau

she-G said...

owh..tak kenal gak

tringat post entry BK pasal yang gay tu..kris ellen kan?

eh..kris elen tu bukan gay eh??hahaha...silap

Frodo Baggins said...

ngahahhaha kris ellen??
american next top model tukan?


>>___<<

Mak Su said...

kris allen? maksu pun tak kenai. maksu tahu nama ellen degeneris, juri american idol, itupun sebab ada iklannya kat tivi.

HEMY said...

aku kenal gak walaupun tak layan sangat..hehehe...

mmg best midvalley kalau nk nikmati pemandangan..ehehehee

Lifesaver said...

ceh...bunyi macam kenal je..hahhaa

Mimie.Candy Cane said...

rajin2 dengar hitz fm n fly fm.mesti kenal kris allen.

mekasih lagi..:P

.:fifi:. said...

ntah ak pon xtau..
haha
klu ak jd kwn ko
ak lempng ko
haha

khairolghani said...

kris allen bukan kawan aku gak..haha

hans said...

kris allen tu yg american idol tu lah
hahaha

p/s : Jangan lupa join contest Tulis Dan Menang - RM250 untuk dimenangi dekat Entry Sticky Mode dekat blog saya

TARANTULAH said...

dunia oh dunia

melatidaisy said...

tu la..cara ckp cam kenal je..

Vee Lockheart said...

hehehe...
"kondifen" sungguh ye...
walaupun tak kenal

maiyah said...

x kenal.. x kenal

acap said...

kris allen yang nyanyi lagu awalah dondang tu..

deus X machina said...

aku pun tak tau sape kris allen
erk888

pakcik kordi said...

siapakah beliau?nt den gugel!

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

sapa kris allen??
pakcik kordi gua kenal la..

YobSumo said...

haha mimie emo.

tapi kris allen mmg best lah!

xiiinam said...

Kris Allen...err...



Kalau ke Mid Valley, anak-anak suka lepak di MPH, supaya ibu mereka boleh buat lawatan sambil belajar ke seluruh Mall...
:)

annfrendly said...

kris allen ke kris alien??
errr.. saya pun tak kenal

|arieza| said...

kridayanti kenal? :P

annfrendly said...

|arieza|:motosikal Kriss lebih dikenali dari kris dayanti..kehkehekekeeeehhhh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...