Wednesday, March 24, 2010

Jemputan

Hari ni aku dapat jemputan ke Program 'MARA Assessment Centre' untuk perlantikan ke jawatan Jurutera (J41) (kontrak). Ape korang ingat parti buih ke??

Tempatnya di KKTM Rembau. Jauh bonar beb. Kalo dalam KL ni senang la. Ni sampai ke Rombau sana. Haih....Dok pikir nie.

Tarikh dia 29 Mac - 31 Mac 2010. Iaitu Isnin sampai Rabu minggu depan. 3hari tue. Adoiyai.....Nak kena mintak cuti la nie. Adoi.....Dok pikir lagi

Syarat berpakaian plak adalah skima. Pakaian opis dan berkasut. Rimas jugak tue.

Ada kelas, ada ujian, ada kerja kumpulan, ada kena present sesorang dan temuduga.

Adoi banyak la plak menda yang mendatang time camni. Baru plan ujung minggu ni nak balik kampung. Nak setelkan hal aku. Xkan naik dari cuti nak merembat ke rembau plak????

Peserta mesti ramai kan yang nak melawan ngan aku....Adoi...

Masih dok pikir...........Xcuba xtau.....Tapi.........Jauh dan masa nya.



PSP : Ape pendapat korang???
PSP2 : Aku pun xpasti ape yang diorang offer..


26 Pandangan Kekawan:

TiKa LEh said...

kalo lbih better amek lah...belum cube belum thu....

deus X machina said...

rombau kampung ayah den
erk888

nasikputeh said...

hurmm...

mmg rugi kalo x cuba..

tp lagi rugi kalo dpt tp xbes kan..

udah ler jauh..

kalo gua la kan..

erm.. gua tunggu lagi pendapat org lain..

huhu..

khairolghani said...

try je bro..ada rezeki dapat..

Solehah said...

susah jugak ye skg..mcm2 assesmnt dorg buat..

maiyah said...

elok gak cuba
klik2 gatsby

Vee Violet ~vLockheart~ said...

Cuba je lah...
=)
tak cuba tak tahu... :)

h a n i e said...

bukan senang nak senang bai...

cube je...mn tahu ada rezeki..

Mak Su said...

nak poie rombau? kalau ~0~ jumpo sedaro maksu... kirim salam yo, nanti eden baliklah ke kampung bilo tabung ayam den dah penoh. hehehe

E.d.Y said...

good luck!!

annfrendly said...

cuba aje..
try n error..
mane taw naseb menyebelahi..
good luck..

Lifesaver said...

pegi je la

mamai said...

rugi kalau tak pergi tu

CAHAYA said...

wah, aku suka gi tempat2 lain ni. sejak naik pangkat, tempatku cuma di kerusi ofis je selama 12 jam. tak best!

sI tEDI said...

ingat jemputan kawen!

arfahadnan said...

oh rombau kampungku!!

Che' Pit said...

hmm kalau ada masa n kesempatan, pergilah.. kita tak tahu kan..

mudah2 an berjaya

cik selamah kundang said...

try tgk..kot2 ok

aRien de GreaT said...

xkesah ape cabarannyer,,,jnji try.n pegi je...xcuba xtau...mna tau ini yg trbaek :)


lama xjanlan2 cni...bz2

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

ada awek tak??

Cik Akma said...

ngehss. berpakaian formal. selipar jopon no no :D

Firol said...

mintak petunjuk

Yunus Badawi said...

Kalau jarak jadi alasan, Rembau tu tak jauh mana pun. Aku dari KL ke Pasir Gudang atau Kuantan balik hari.

Menda2 yg mereka minta tu perkara biasa. Takkan nak bagi naik pangkat saja2 gitu aje?

Aku rasa eloklah ko cuba.

baincardin said...

Support Earth Hour! yay! ^_^

BajuKurung said...

PELUANG!! so, PERGI!!!

White Bird said...

istikarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...