Wednesday, March 3, 2010

Terlambat

Kita selalu cuai. Sehingga selalu terlambat.

Sesal. Mula rasa menyesal pabila ia mula hilang.

Hiba. Mula meratap kenang yang telah terjadi.

Airmata. Mula menjadi teman setia.

Masa. Yang berlaku tetap akan berlaku, masa tidak dapat kita undur lagi.

Sudah terlambat. Tiada lagi dapat diubah. Hanya menanti satu jawapan.

Pasrah. Redha pada ketentuan-Nya.




Hargai lah apa yang kita miliki hari ini, kerna esok belum tentu ia milik kita.

36 Pandangan Kekawan:

Frodo Baggins said...

yer ~~ hargai apa yhg kita ada sblum terlambat ...

Frodo Baggins said...

>>___<<

Frodo Baggins said...

aku sayangkan kau ~O~


((Sebelujm tlambat baix aku ucap))

wakakkakka

Frodo Baggins said...

aku kah yg bermahraja rimba hari ini ...

Frodo Baggins said...

5nd!!!

Nini teDDylicious said...

yup2..

aku sdg fikir bnd ni..

tp, mcmn plak kalau kita syg dia, tp, kita tau dia takkan jd milik kita, walau apa cara, selama2nya..??

~0~ said...

Frodo Baggins
aku sayang kamu jugak frodo....auwwwwww...









Nini teDDylicious
berusaha mendapatkan...dan berterus terang...walaupun kecewa sekurang-kurangnya...kita telah berusaha...

kita hanya merancang tuhan menentukan

kata-kata memang mudah...tapi hakikat memang perit untuk ditelan...tapi terpaksa kita telan kerna itulah hakikat dan takdir kita...

TiKa LEh said...

biaselah manusia..mudah lupe...

Jard The Great said...

ape yg terjadi ek? suka betul buat pembaca tertny2.. ehehe

Nini teDDylicious said...

yup2..

aku sokong kau..

erm..baek!!

melatidaisy said...

menyentuh hati ..

semoga kamu baik2 saja n di beri ketenangan hati olehNya :))

~0~ said...

TiKa LEh
yup...itu la manusia..



Jard The Great
hanya luahan dari dalam jard...hehehehheh



Nini teDDylicious
bagus...

~0~ said...

melatidaisy
semoga begitulah...thanks melati

¶A.K.I¶ said...

aiss! ak lambat lg!

¶A.K.I¶ said...

ak ke 15~ tok komen ini

¶A.K.I¶ said...

mst ari ni ko telambat gtaw makwe ko kn... so makwe ko marah... so ko pon wat laa n3 ni... kn3~~

¶A.K.I¶ said...

zedi!~ blm terlambat... bialaa ak ucapkan.. sma sperti frodo!~
























































aku BENCI ko!


ok x?? hehehe

Frodo Baggins said...

aki

sila pektis tidoo elok2 atas katil yer.


bye

~0~ said...

¶A.K.I¶
tanggapan kau salah....

kau kedengki kan aki...hahahahahhah





Frodo
btol tue aki...sila paktis tido bebtol....hahahhahahah

citahrudin said...

hohoho....

cik selamah kundang said...

skandal 0 dan frodo.OMG.tidak...hahaha

terselit makna mendalam kat situ.aku rasa kena kt aku skali ni

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

kanda frodo meroyan ape di sini?

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

ape kena ngan ko ni?
sasau memanjang~

wakakaka~

menjiwang dalam kekalutan~

♥chentaMAYA™ said...

sy ada apa yg sy pelu. even sy xpunye ape yg sy mahu~ ;) alhamdulillah~

~0~ said...

citahrudin
hohohohoh....meli klismas...


cik selamah kundang
shhhhhhh......jgn bgtau org lain...diam-diam sudah...

yup mmg mendalam...kerna ia luahan dari dalam...





♠☠♠ayudeadwish♠☠♠
frodo kena santau ngan lovewish Ayu

aku mmg senget skit skang....harap paham





♥chentaMAYA™
syukurlah kalau begitu

BajuKurung said...

ratah la milo sebelum terlewat, lu pasti akan menyesal. tiada gunenye.

CAHAYA said...

thanks for reminder. :)

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

betul tu,the worst thing in our life is to menyesal dgn apa yg telah terjadi huhu

Vee Violet said...

takmo sedih2 sgt kay...
kuatkan semangat...

errrr... ape cite ~0~ dgn frodo nieh?

'AQILAH said...

ye la. aku suka baca blog kau. takut terlambat nak cakap..hee

noor afzan said...

betul2...

enyheartsdiamond said...

ada org tak hargai saya :(



http://meandmylife1376.blogspot.com/

vote number 25 here :)

sI tEDI said...

setuju. jgn menyesal di kemudian

Ah Fatt said...

tu ler kesilapan yang selalu org buat

annfrendly said...

err..
kalau dah terlamabt nampaknye kenalah kita hargai diri sendiri...
sob..sobb...

Lifesaver said...

aku selalu macam tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...