Wednesday, March 17, 2010

Keje Tanpa Jiwa


Keje Tanpa Jiwa = merana...

Damn...Mood berkerja aku da menurun skang. Adoi. Langsung xde semangat.


Ye...Ade sesape nak offer aku keje x?????????


Keje cam kat bawah ni pun ok gak..........











Da...da....Jangan dok layan aku mengarut.



PSP: Bertukar...


PSP: Tengah dok mencari 'Semangat yang Hilang'

20 Pandangan Kekawan:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

cri cpt smgt yg hilang tuh...

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

cri cpt smgt yg hilang tuh...

Nini teDDylicious said...

aku juga!!

aku juga sedang mencari jiwa itu!!

faiz said...

alamak....terasa la plak...

mamai said...

minggu nie masih mood cuti sekolah

cik selamah kundang said...

aku xsempat hilang jiwa.kalau buleh nk amik cuti.letih dah bdn

Yunus Badawi said...

Pensyarah aku pernah berpesan utk kebaikan diri sendiri dan org lain carilah kerja yg kita sukai.

Tapi kalau tak dapat juga, maka sukailah kerja yg kita ada tu ngeeee

Lifesaver said...

meh keje dgn aku..jadi bibik!

Ju@Lucky^Mummy said...

hah.. Lifesaver.. br je aku nak offer dia jd bibik ..

keciwa~!

BajuKurung said...

lu donlod lagu2 XPDC. sure dpt. haha.

Boneka Tak Sakit Self-ProClaim CasaNova said...

ko kerja apa? meh lah kasi tau aku! aku kdng2 banyak job2 merepek2 lak tu huhuh

Sesumpah said...

keje sbg ibadah, perlu ikhlas :))

syaf said...

ow same lah kite,,
aku ngah cri jiwe, x de semangat, busan
ku pon nk berhenti nih...tengah survey2 lagik..kalu ade member2 ko yg company IT inform kat aku yerk

hanie said...

eh..tmpt aku ada keje yang mcm ko nak..
tapi kitaorg tak panggil kamen rider..
kitaorg panggil..SECURITY

mau?

¶A.K.I¶ said...

huhhh.. aku pon kalu bley mau tukar kje~ cm ne....

~0~ said...

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr
tgh mencari lagi nie...



NINI
semooga kau pun jumpe jiwa tue...



Faiz
Erkkkk...ye ke




Mamai
hahahah...mood cuti...




cik selamah kundang
keje ok xpe la....




Yunus Badawi
btol tue YB...hehehhe



Lifesaver
boleh....gaji 5k...amacam ok??



Ju@Lucky^Mummy
untuk mummy sy kasi dicount skit 4.5K...ok x???



BK
aku da donlod....



Boneka
aku keje engine-nye skang...tp...hurmmmmmm



Sesumpah
cuba untuk ikhlas.........tapi...




Syaf
kalo ada aku roger....ok..




Hanie
kostum dia sama x???kalo sama aku on je....wakakkaka



Aki
ko dok dediam situ...keje 2hari da gatal nak brenti plak dia...

citahrudin said...

sebenarnye aku ialah kamen raider..aku nk cuti..jadik, buleh tak ko gantikn aku ahad nih?

~0~ said...

citahrudin
boleh-boleh.....kasi moto skali tau...wakakkakaka

Mak Su said...

wow! superhero!!

|arieza| said...

mari mencari smgt yg hilang. dia tak hilang lg tu. tgh main cak cak je kdg2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...