Thursday, March 25, 2010

Tag dari bullet

Tag dari Bullet......




1. Siapakah diri anda ri rumah?

Aku tetap aku le jugak. Xde nye jadik orang lain. Cuma kalo kat kampung adik aku panggil aku rimau pasal aku garang ngan diorang. Wei.....Aku garang sebab sayang. Anak buah panggil aku Pak Ngah.


2. Siapakah diri anda disamping rakan?

Kawan la....Kekadang jadi pendengar malasah mereka. Xpe aku suke jadi pendengar. Korang nak cite jugak?? Meh sini.....


3. 5 benda yang anda idamkan tetapi masih belum tercapai

-Memiliki sebuah rumah sendiri....

-Memiliki perniagaan sendiri......Sebab aku da muak keje makan gaji....Tapi skang xde modal lagi.....
-Menghantar orang tua aku menunaikan fardhu haji........Kalo leh aku nak ikut diorang sekali....

-Memiliki sebuah Naga Angkasa gaban.....Yang ni xkan tercapai....Harap maklong.
-Ingin jadi Kamen Rider ataupun ahli pasukan Power Rangers mau kaler itam je......Ini pun xmungkin akan jadik......


4. Siapakah nama pasangan anda?

Aku x kawen lagi......Tapi Aku namakan Si Dia je.....Nama pendek dia Ima.....Nama panjang nanti aku kasi kad tau la ye...



5. Ceritakan 5 perkara yang anda paling suka tentang pasangan anda

- Suke tido

- Suke membebel
- Bengong kekadang sewel gak cam aku
- Suke cubit
- Pandai masak megi ngan telor mata kerbau.......
(Hope Si Dia xbaca.hahahahhahaa)



6.Bila tarikh anda couple?

Bertahun sudah....Da hampir 5tahun.....



7.Apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda?
Bila wujudnya santau menyantau.....Cam cilaka aku rasa...Kekadang mau je aku santau orang yang menyantau tu jadi Ferero Rochel pastu kasi Babi makan.....



8.Lagu tema cinta anda?

Lagu tema Mighty Morphin Power Rangers.....
Go go go...Power Rangers



9.Apa perubahan yang ingin anda lihat dari pasangan anda?

Lets morphin time......hahahhaha....
Ape yang ade itu yang ku terima....



10.Tag 7 rakan anda yang lain

18 Pandangan Kekawan:

citahrudin said...

uish..ko pun tau kan, tugas sebagai kamen rider ni buat aku bz memanjang...

huh..ni pun aku mengkomen sambil terbang ke lokasi musuh

~0~ said...

citahrudin
aku tau ko bz...tu aku suh kau buat....hahhaahha

citahrudin said...

cisss.. ye lh ye lh..lps kalahkan musuh tanpa sebarang kecederaan nnt aku jwb santau ko nih

~0~ said...

citahrudin
bagus....baru kamen rider dari zmbabwe sejati camni....hahahhahhaha

h a n i e said...

aku igt lagu tema kau lagu gaban..

~0~ said...

h a n i e
x....aku pakai lagu power rangers...hahahahhaha

Yunus Badawi said...

bab2 jawab tag ni aku kureng sikit...... huhuhu

psst - patutlah lebam2 peha ko. Kena cubit Ima rupanya ngeh3x

~0~ said...

Yunus Badawi
Pssssttt.....YB...jgn ckp kekuat...malu...hahahahhaha

khairolghani said...

terkena juga..wife aku baru je buat tag ni,suruh aku buat juga..haha..nantila aku buatkan..

Mak Su said...

lagu power rangers... punyalah extravaganza.

maksu yg baik hati? kih kih kih.... maksu tak baik, maksu tak de hati

insyallah maksu akan buat tag, sooner or late late, hihihi

ima said...

tumpang lalu je.....

Che' Pit said...

err tak, CP tak baca entry ni, nak2 yg last sekali tu..

pheww selamat

TokNabe said...

Huhu... tag, memang malas nak buat. sapa kasi kat saya mesti kena kiv ler....sampai bila2 :)

cik selamah kundang said...

tetiba aku rindu nk dgr lagu tu balik.terus teringat zaman muda2 masa dok sibuk mkn gula kapas lg..wihu

mira ellyna said...

5tahun tu lame dah.. bile mau mendirikan rumahtangga.. nikah bbila bro?? lmbt g ke??

aRien de GreaT said...

alamakkkk...huhuhu..
cmner blh kena nih???

heheh..
ok2..
xkesah,..xde hal lah..tggu ek nnti nk bt..

CRAZYBEAUTIFUL88 said...

5 tahun bercinta, lama tu, cepat kawin dik oiiii, darah tengah manis tuh

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

kalo santau pastu bg babi mkn

tah2 babi pon xlalu nk mkn org yg menyantau tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...