Tuesday, March 23, 2010

Yabedabedoooooo v.2


Berkaitan ngan entri yabedabedoooo dulu. Ni la contest yang aku masuk Get Used and Getting More yang di anjurkan oleh CIMB Bank bagi promosi CIMB Bank Prime Account.

Aku rembat je masuk dan dapat tahu pun dari Nuffnang jugak. Yang dalam kotak biru tu quote yang aku tulis.

Jangan risau aku xmenang hadiah utama pun. Hadiah saguhati je. hahhahaha


sekian

23 Pandangan Kekawan:

Solehah said...

wah..tahniah..

Mak Su said...

tahniah! tahniah! :)

mukasurat17 said...

congratez!!!!!!!!!

Adya A. said...

waahhh tahniah.... saguhati pn dah dikira bagus pe....

Boneka Tak Sakit Self-ProClaim CasaNova said...

aku sikit pown x risau kalau ko menang tempat utama hahah :P

hahah tahniah juga sbb berjaya

MUNIRA AZME said...

congarts.. u r so LUCKY

Yunus Badawi said...

Mula2 ini saguhati lepas ni boleh menang hadiah utama pulak hehehe

Mr PenyuBiru said...

aku tak tahu hadiah saguhati apa ko dpt tapi aku nak jugak skit hadiah saguhati tu.hihi

♠ayuzdeathwish♠ said...

contest ke~
lor~


wey maceh for besday wishes~

Eye_nee said...

Congrate bro..next time boleh mng hadiah utama pulak...

acap said...

cayalah!
hahaha.

Vee Lockheart said...

tahniah...
=D

mamai said...

dapat juga hadiah tu tak kira la first ker atau saguhati

Lifesaver said...

leh la pow ko!

khairolghani said...

saguhati pun kira menang juga dari tak dapat apa2..tahniah..

Rowena Chasez said...

tahniah..!!!
ok laa 2..
dapat jugak hadiah kan??

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

share adiah bleh?

kih3

ima said...

wah....dapat hadiah tu, tak nak belanja akak ke?

Dilala said...

owh!best ;p

BULLET said...

saguhati pun hadiah gak...jangan dia bagi sagu sudah...

MuHaMMaD86 said...

tahniah

maiyah said...

saguhati orait le tu

annfrendly said...

tahniah..idea bernas.. tu yg menang tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...