Monday, March 1, 2010

Stay

Aku masih di opis. Melepak. Melangak. Jam da 6.30 petang.

Nak wat keje kepala da berselirat. Nak balik ujan lebat. Risau gak meredah naik moto ujan-ujan nie. Bahaya.

Better aku stay je la kat opis nie. Sambil ngadap tenet. heheheheh


Pas maghrib kang kalo ujan gak aku gi lepak kat MPH kat bawah nie.

15 Pandangan Kekawan:

TiKa LEh said...

pergh, lepak MPH tu...bgus2...xpnh aku jmpe...

Jard The Great said...

beshnya opis atas midvalley.. ehehe

~0~ said...

TiKa LEh
ape yg xpernah jumpe??hehehhehe


Jard
Xbest jard....nak makan susah..kan da slim aku skang..hahhaha

E.d.Y said...

beberapa meter je sebelum sampai tiba2 hujan turun dengan lebatnye...

ingatkan terselamat..rupe2nye basah kuyup gakk..arrghhh..tension!!

'AQILAH said...

lepak mph best best

¶A.K.I¶ said...

trimass ko stay, sbb ko ley tlg ak...

Frodo Baggins said...

ada hantu aki ...
jaga2
wakakakakaka


>>___<<

Che' Pit said...

6.30 petang tadi?

CP dah ada kat rumah..
dah siap dinner..
baring2, lepak, best

opps tertido lak

CAHAYA said...

bestnya ofis hang ada tempat lepak2 lepas keje. jeles btol.

xiiinam said...

...dah lama tak tengok hujan...Rindu hujan.

annfrendly said...

hujan2 mmg bahya bw moto..
"pandu dgn cermat.. ingatlah org yg tersayang".. heheh sempat lagi saya berceramah..

errm.. MPH kt mid.. best tu..
kalau p sane lalai.. tak mau balik..

aRien de GreaT said...

bgus2..tggu hujan reda dulu..bahaya bwk moto hujan2..jalan licin ngn jem lagi..hujan basah mmg la xpe..tpi keselamatan tuh penting... :)

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

asal kau tak ym ngan aku je??web cam la aku...boley kau tgk aku goyang2 punggung...





























haissshhhh.......

Nini teDDylicious said...

dan pas isyak, kau kne guide jalan pegi umah ayu untuk cik nini..

hahahaha!!

Lifesaver said...

bestnya!!aku suka masuk MPH!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...