Friday, March 19, 2010

Komik

Walllawei.......Jom merempit.

Korang suke komik???

Suke komik hong kong??

Ok ni link blog untuk komik hong kong

http://cyclonmaster.blogspot.com

http://padloque.blogspot.com
http://masterfikar.blogspot.com


Baca komik sambil korek idung............Pergh.....Memang cara lah..

15 Pandangan Kekawan:

Lifesaver said...

aku suka penyiasat remaja!

mamai said...

masa muda-muda dulu gila al juga kat komik hong kong tu

lizz said...

layan conan aje.hohoho

faiz said...

akak dulu sgt layan raja rimba, pedang setiawan..ada byk lg le..hensem2 karakter dia..hahaha..

sharamli said...

xsen0n0h langsung

Mak Su said...

kena korek idong kah baru best ? wakakaka, peliknyer.

tapi komik2 depa tu sangatlah seksi dan tampan pelakunnya.... hamvoi....

Cik Akma said...

conan jugakkk jd pilihannn :D

♠ayuzdeathwish♠ said...

aku gile comik~
sampai da tak cukup kotak nak letak komik lae kat mne~

mne link blog aku?

sI tEDI said...

x suka komik. dah lama x baca komik.

xiiinam said...

Komik anak-anak ckLah ti ada satu peti....nak di buang mereka tak bagi...

Firol said...

juara wira..ala perwira..dewata raya..perghhhh

maiyah said...

dah lama x baca le

|arieza| said...

tu dia.. tu bkn cara dah.. dh dah tenat :p make sure hasil korekan tu tak melekat kat buku komik tu tau :p

qishie said...

aku suka baca manga!
best gila plus lawa.haha

khairolghani said...

aku usha onemanga.com je terus..tapi kdg2 je..kalau tak de kerja..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...