Thursday, March 11, 2010

Tahniah

  • Tahniah adik aku yang telah dapat result SPM ari nie. Tahniah wat dia. Result dia lagi better dari aku. Aku tabik kau. Pape pun, perjalanan mu masih panjang. Aku doakan kau akan berjaya dan terus berjaya.
  • Tahniah wat aku jugak pasal da gagal join projek 400 dari Nuffnang. Ni suma salah aku cuai. Pasal aku ade hal yang lagi perlu di utamakan jadi aku terlupa nak balas emel dari Nuffnang dan post 1 entri.
  • Tahniah wat korang semua sebab korang memang kawan yang best.


PSP: Tahniah

20 Pandangan Kekawan:

mamai said...

gagal sekali bukan bermakna gagal selamanya boleh cuba lagi

Kejora said...

cuba lagi..

redNing said...

tahniah utk smua yg bejaya dlm spm

CAHAYA said...

tahniah! aku pun x dpt masuk projek 400.

TiKa LEh said...

thniah untk adek ko..

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

tahniah utk adik kau..
semoga berjaya kelak..

Cik Akma said...

err arini spm kua eh? dammmnnnn. gila ketinggalan aku. T_T

maiyah said...

tahniah.. mmg tahniah

cik selamah kundang said...

aku pun baru sedar pas member ckp adik dia success td.kalo x,pakai tenggelam dgn dunia yg xberinformasila

Rowena Chasez said...

adik ko dpt bpe??
tahniah3!!!
hehee~

thaniah buat diriku yg lama dh xberkunjung ke sini..
sorry tau...

p/s: jom join contest nie...
http://mschasez.blogspot.com/2010/03/contest-header-for-rowena.html

Lifesaver said...

adik aku takde yg amik SPM dah..

Masy said...

gua pon gagal sbb x terpilih dlm projek 400 tu huhuhuhhu

Yunus Badawi said...

best sgt ke projek 400 tu? Aku balas emel dia tapi takde apa2 pun huhuhu

citahrudin said...

tahniah utk abang kpd adik ko

khairolghani said...

ko sebut pasal Nuffnang baru aku teringat aku pun terlupa juga..aduh..melepas dapat duit..

annfrendly said...

tahniah untuk adikmu...
kenalah abgnye beli adiah.. kan...kan..

|arieza| said...

tahniah utk adik kamu juge! :)

faiz said...

tahniah utk adik k...

Mak Su said...

tahniah buat adik 0, kena buat entry nuffnang 400? bukan suka-suka ker.....

MiSz MaNja said...

tahniah dari aku

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...