Thursday, March 25, 2010

Terlalu baik

"Awak terlalu baik untuk saya. Saya x layak untuk awak"

Siyes ku rasa cam sial je orang yang suke guna ayat camni untuk memutuskan hubungan. Cilaka. Nape plak kalo lelaki yang baik perempuan xleh terima??? Kenapa?? Nak jaga hati???

Kalo putus tu da menghancurkan hati wat pe nak jaga hati lagi. Terus terang je la. Ape ke bangang......

Ayat camni memang pedih beb. Tolong la jangan guna ayat camni. Better guna la ayat cam kat bawah nie.

  1. "Saya da ada orang lain. Jadi kita putus"
  2. "Saya jumpe orang yang lagi kaya dan bagi kemewahan pada saya. Jadi kita putus"
  3. "Awak x hensem. Dia lagi hensem dan kaya. Jadi awak sila nyah"
  4. "Saya nak putuskan hubungan ini"




PSP: Ini bukan aku. Kawan aku meluahkan perasaan dia. Ada sape mau jadi calon dia???Hahahahhahaha

36 Pandangan Kekawan:

nasikputeh said...

erm.

mmg bangang.

jd baik salah. jd jahat lagi la slh.

kem salam la kat member ko tuh.

CAHAYA said...

Haha. Itulah. Ini ayat dalam filem. Semua orang tiru. Patutnya dengan orang baik la kita kawan. Bukan dengan orang jahat. Ape ntah. Ke society zaman skang lebih suka bf/gf jahat dr yang baik. So kalau dpt bf/gf yg jahat, kita tinggalkan yg baik.

Pelik.

Bukan perempuan je buat ayat ni. Laki pun sama. Drama betul!

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

ehemmm.... ehemmm...


hahahahaha

amirah said...

biasanya wanita xkan ckp terus terang
dgn alasan nak menjaga hati semua pihak

Sesumpah said...

ehh tapi kadang2 pun aku rasa jujur dia sangat baik untuk aku, lalu aku lepaskan dia untuk cari yang setanding dengan dia

BULLET said...

dulu mase putus ngan awek bullet, dia cakap camni...

awak xkisah ke kalau orang yang nak kat saye tu sorang pilot...

so, nampak sangat materialistik...bangkai

dilala said...

bukan lelaki ke selalu guna ayat mcm tu?

heh

nk promote pun letak la gamba skali biodata lengkap..

haha

sI tEDI said...

aku lebih ske straight to the point. walaupun nampak kejam tp ikhlas.

dari kau nak berbasa basi kan.

ekkekekeke

citahrudin said...

aku biasa ckp mcm gini

"sorilh..sy terlampau bz sebagai kamen rider..jadik kita putus je lh ye..lgpun musuh sy yg smlm tu hensem plk sy tgk"

maiyah said...

haha.. ayat dlm drama tu

puding roti said...

hihi. setuju dgn org di atas. ayat drama. dl sy igt org kolumpo dlm dunia nyata mmg ckp mcm dlm drama sembilu tu

Mr PenyuBiru said...

drpd cth ayat² yg ko bagi, err..aku rasa aku prefer ayat yg kaler merah lagi.sedap sikit mendengarnya dan bagi motivasi tuk cari yg lain.hehe

Cik Akma said...

satu lg alasan pmpn yg best

"maap, nk fokus study"

wakakakka :D

Cik Akma said...

satu lg alasan pmpn yg best

"maap, nk fokus study"

wakakakka :D

Azrul Hisham said...

hmmm...dulu pernah aku nak couple ngan sorg pompuan ni, tapi dia guna ayat sebijik camtu la...

memang hampeh...

*ATIKAH RIANA* said...

xkan nak gune ayt mcm 2 kot..lagila org y jd mngsa 2 sakit hati..hik3

so gunala ayt y d ats ya..

deus X machina said...

ramai kwn aku pakai ayat tu kalau nak mtx clash
hahaha

mamai said...

pakcik setuju tu

TiKa LEh said...

ayt sedapkan hati..terbaik dr ladang...hahha

Jard The Great said...

alasan die tak cukup kukuh tuh.. ehehe

jane said...

ayat ni nk sedapkn ati jer sbnrnya

tp kalau aku, aku kata

"saya sayang awak..saya cintakan awak tapi whats the point kalau saya cintakan org yg tak cintakan saya..."

tu versi merajuk
kahkahkah



kalao versi merejek lak

" yes, i do love you but only as a fren ... nothing more than that... plis... i begged u ... i'm nobody .. i'm not a perfect person ..(sambil nyanyi lagu hoobastank "the reason "

wakakakakakak

tyqe said...

"from now on, you're erased from my life."

my words. nak tiru silakan.

sharamli said...

ntah..penah je dpt ayat cmatu..tapi da xde persaan...lantak la alasan ap nak kasi..b0leh berambus cepat2..

Mat John said...

ada lagi satu.
awat ni berkulit gelap mcm hero padayapa.
saya nak yg putih mcm korea.
mcm penyanyi super junior tu.

fuck!

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

jujur & tulus...hahaha

GhOsToNe said...

betoi2!!!
mnce ayat begitue!

Pok Li said...

Sukarnya untuk berterus terang. Kadang-kadang kita percaya bahawa kita masih lagi berbudi bahasa. Ha ha ha

KeJoRa said...

berbudi bahasa amalan kita....

buat la karangan ke, sajak je nak mintak putus baru trill...tak pun bagi 100 sbb nape nak break..hehehe

CoOkiE MoNSter said...

memang siyes agak kejam gak. sy penah jumpe lelaki yang cakap ayat ni pada gf die. tu pon lepas 4 tahun kapel.

ape perasaan tyme tu??

cik selamah kundang said...

ye.aku penah je dgr camni.bongok betul.pdhl memang dah ada org lain.konon2 nk jg hati pdhl putus tu memang xjg hati dah pun

mira ellyna said...

hehehe..

tulah ak pon slalo kne ayat awk terlalu baik utk sy.. sy tak layak dengan awk..

soalannya baek ke aku ni????
mcm2..

jdi cm kawan aku miss f..
die straight for word je..
die gtau bf die kawan aku gak..
y dia da ade org len.. n die tanak trus menipu laki2 tu laki,..

kn senang tp kan2..
bila da explain direct laki2 tu nk gak die lagi.. cne tu?????

mira ellyna said...

**
y dia da ade org len.. n die tanak trus menipu laki2 tu lagi,..

kn senang tp kan2..
bila da explain direct laki2 tu nk gak die lagi.. cne tu?????


sedangkan miss f da trang tang2 kate da ade neew bf.. ape harus dilakukan..??

sbb exbf die tu xabish2 soh aku satukan mereka balek.. penat aku ckp ak xleh tlg.. stress ak huhu..

cne tu?

.:fifi:. said...

lain pngalamn ngn ak..
ak dlu laki tuh siap ckp de ada org lain n siap tunjuk pic dorng bdua lg..
nah kau!
pedihhhhhhhhhhh

khairolghani said...

macam celaka..aku pernah kena dulu..kalau tak nak cakap jela tak nak..konon dia jahat ada org lain..

itafukada said...

laki xleh terima kenyataan kalo kite ckp yg benar.pompuan masih nak jaga hati.terimalah kenyataan.huhu..

BajuKurung said...

ehem2.. gua baik.. ahak2 bile kwn lu nk kapel ngan gua?? ik ik ik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...