Tuesday, March 9, 2010

Empat Buah Dada

NEW YORK: Seorang wanita menyaman seorang pakar bedah plastik selepas mendapat 'empat' payudara hasil pembedahan membesarkan buah dadanya.

Maria Alaimo mahu membesarkan saiz payu dara kepada 36C pada 2003 sebaliknya wanita berusia 47 tahun itu menemui beberapa kecacatan.

Peguamnya, Michael J Kuharski, memberitahu sebuah mahkamah: “Maria keluar dari bilik pembedahan dengan empat payudara.” - Agensi




PSP: Aku dok bayang camne rupa minah nie. Wakakkakakaka


PSP2: Ciptaan Allah adalah Sebaik-Nya.

35 Pandangan Kekawan:

khairolghani said...

haha..doktor salah masuk silicon ke?macam kelakar je..tu la,tak bersyukur lagi..

onniey84 said...

ekekekek.....cmna jd tuuu

Moon BlooDy Spell said...

uhhuuh// tu adalah kelebihan.. uhuhuh.. untung anak suaminyaa

Nini teDDylicious said...

adess!!

ape laa..

weh zedi..kau tuka laa format komen kau neh kepada pop up window.

senang nk browse entry2 kau yg lain..

mamai said...

dah macam lembu pulak yer

puding roti said...

astaghfirullah..

TokNabe said...

Itulah tak tak bersyukur dengan apa yg ada.......... hah sekarang.

redNing said...

erkk..ambik kau...x reti2 nk brsyukur

Nini teDDylicious said...

okeh!! dah..jd dah pop up window kau..

thanks zedi!!

yeayy!! aku lebey bersemangat nk komen blog kau..

HAHAHAHA!!

syaf said...

pergh dasyat giler minah 2...
kekeke memang puas lah laki die cam 2...
gedik sgt nk besarkan2....padan muke...
kkekeke mesti kalakar kan

sharamli said...

nak bayangkan jugak la..

Ju@Lucky^Mummy said...

elok la senang nak susukan anak & bapak nya..
hak3

Adya A. said...

mcm2 kejadian skang///

faiz said...

tgh dok pikir..apa yg doctor tue pikirkan masa wat pembedahan tue kan...

suhaila-ab said...

tu dah kes tak leh pakai 36c lagi..kena tempah tuh..

farwalis said...

buat satu lagi operate, akak akan ada 6 buah dada

citahrudin said...

jenis tak bersyukur mmg mcm gitu

al-lavendari said...

saya pun baru buat entri berkisar tentang itu semalam !

¶A.K.I¶ said...

hahahahha!!!

kuina said...

sdang membayang lokasi yg 2 lg tu...

belakang kot...

jumana said...

haiyaa...
mcm2 skrg ni...

oranglidi said...

felamak. 4 tu. macam bodi bilder la kirenye.

HEMY said...

takkan la doktor bodoh sangat buat 4..cam tak logik je...hahaha

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

syok la laki dia~
wakakaka`

wawa chan said...

haha.geli lah nk besa2 watpe....ckup lah ape yg ade.

xiiinam said...

Kena cari 'pesen disigner' khas rekacipta baju kutang dia lah....

TARANTULAH said...

rentikan keja 2 xfaedah ni. salah satu ni la wat plastic surgery.

BULLET said...

tu baru 4..kalau byk lagi yang menyusul kemudian hari? nauzubillah...

Boneka Tak Sakit Self-ProClaim CasaNova said...

aku lak pikir nak kurang kan cup saiz aku muhahahah :P besar2 org dok perhati dgn penuh nafsu!! :)

CAHAYA said...

xde gambar? kalau ada best gak!

Mak Su said...

astaghfirullah

Kejora said...

xleh bayangkan..camne rupanya..haha

E.d.Y said...

gamba xde ke??huhu

Lifesaver said...

x pndai bersyukur!

cik selamah kundang said...

xreti bersyukur pun pyh gok dak?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...