Monday, March 15, 2010

Tergamam

Pagi nie cam biasa aku blogwalking jap. Round-round tengok alam blog yang aku tinggalkan dua hari.

Korang ingat lagi Aduka Taruna. Manusia yang glamaer dalam dunia blog kerana kesialan nya semasa Kemangkatan Sultan Johor bebaru nie.

Rupanya banyak lagi kesialan yang telah dilakukan oleh lahanat jahanam nie. Serius aku tergamam baca ngan hasil tulisan yang menghina Islam dari lahanat nie. Aku rasa orang camni patut dapat hukuman setimpalnya. Sebab orang camni la akan menyesatkan orang ramai.

Korang nak tau leh baca kat sini kat blog Mountwelder (Ni blog Uncle Din bukan Si Aduka tue. Cuma dalam link ni ade cerita pasal entri-entri yang penah Si Aduka Lahanat tue wat)






PSP: Moga kita semua tidak begitu.

21 Pandangan Kekawan:

bunny_teddy said...

yerla2~
lahanat sungguh beliau......

she-G said...

pernah masuk blog tu..bace

sgt pening dan memeningkan

dengan ayat bagi saya secelupar celupar bahasa

maaf..tak pandai nak bertingkah pasal agama...krn ilmu tak smpai ke mana

tp bila mgunakan bahasa gitu rupa pada manusia yang bagi saya mulia...hmm...kamu mmg durjana...


moga die cepat insap...kalau tak reti2 gak..cepatlah datang azab..smoga die tak kan trus memesongkan orang lain..

psstt::hmm..mak ayah die tak marah ke eh??

Mak Su said...

masalah kebencian terlampau ker ek?

Nini teDDylicious said...

hurm..

ape masalah die ni eaa..??

¶A.K.I¶ said...

huh!! mari kte melihatnya!

intan izani said...

baru baca tadi
kenapa teruk sgt die punye kata2
sekali pun punye pendapat yg berbeza
tidak patut menggunakan kata2 sekeji itu
kepada ahli syurga dan srikandi kesayangan Nabi...

teruknye die ni
celupar nye
sian isteri dia.

xiiinam said...

ckLah pernah link kan sebuah blog yang mengutuk Aduka Taruna....
Sehri selepas itu...sistem komputer ckLah kena spam!!!

mamai said...

tak pernah baca blog aduka nie

bootunque said...

betul 2, aku pn dh pernah baca blog dia sebelum ni, nampak sgt dia igt dia 2 lg bagus dr Nabi... xtau ke kuasa Allah yg Maha Agung...

Vee Lockheart said...

jap vee nak baca...
hmmm... sometimes tak faham kenapa orang macam ni wujud...

TokNabe said...

Cuma sekali terjah blog dia, itu pun pasal dia tulis menegnai kemangkatan sultan johor. Tp dah terlewat, artikelnya dah tak ada.

acap said...

dana kepala hotak dia.
haha.
dulu penah masuk paper pasal majlis kawin dia.
pelik.

syaf said...

taw x pew...ku dah bace awi 2 dah
cam palat jerk..shiyal

ezzati said...

taktau la apa mslh org2 spesies gini..saje nk cr publisiti murahan gaknye..huhu

ayam_katik said...

sangat celupar..

Lifesaver said...

balasannya di akhirat

redNing said...

hukum sula je die nih

puding roti said...

isy, tak baiknya org tu bt mcm tu..mesti Tuhan marah

annfrendly said...

mungkin dia sengaja membikin kontroversi.. supaya blognye ngetop dan meletop...

farwalis said...

dia kutuk isteri Rasulullah SAW?

masyaAllah aduka aduka.....

Ju@Lucky^Mummy said...

dia x der keje.. maka suma org nak di maki nya.. siyes kalo aku dpt jumpa aduka ni..aku lempang laju2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...