Thursday, March 18, 2010

Semalam




Selalunya aku lebih kerap mengenang hari semalam dari merancang hari esok.






22 Pandangan Kekawan:

mamai said...

hidup mesti ada perancangan

Nini teDDylicious said...

its a damn thing to know n realize that.

buat kita rasa dah byk masa terbazir.

haiz~!

TiKa LEh said...

jgn kenang lame2...esok xde pape nanti..

khairolghani said...

apa citer ni bro..macam ada nada sadis je..ada prob ke?

h a n i e said...

xde semalam..xde hari ini..
mengenang xpe..
tapi jgn masih hidup dalam smlm..
yg tu..mmg nak kena tendang..

ezzati said...

kenang lama2 pn bkn leh buat apa ponn.. :p

Atiqah Ahmad said...

aku pun kadang2 sama..'-_-

Mak Su said...

fikirkan kedua-duanya memang bagus untuk menjadi seorang yg lebih hebat

citahrudin said...

baekk mana pun plan kita, kena igt..plan DIA lagi baekkkk

Vee Lockheart said...

apa kata tukar jadi sebaliknya lepas nie..
:)

cik selamah kundang said...

barang yg lepas jgn dikenang..

Eye_nee said...

Semalam tu memori bro...

farwalis said...

apa yang pasti, setiap hari kita kena makan.hehe

Lifesaver said...

boleh kenang benda yg lepas..yg baik jadi kan tauladan, yg buruk jadikan sempadan!

Mat John said...

Try dengar lagu sandarkan pada kenangan tengok nak jadi kaler apa lepas tu.

puding roti said...

tak salah kenang ms lalu. blh jdkan tauladan. ms dpn rancang mn yg perlu. terlalu merancang membawa kita kpd terlalu berharap n kdg2 tak semua yg kita hrpkan akan menjadi spt yg tlh kita rancangkan.


:)

melatidaisy said...

mee too .. tp x elok la..
bangkit2!! heheh :))

TokNabe said...

Lepaskan hari ini baru buat perancangan esok.

huhu...tu kalau lesson plan cikgu ler. :)

maiyah said...

dua2 pun penting

baincardin said...

perancangan masa depan haruslah yg terbaik dgn diiringi doa dan tawakal...^_^

Boneka Tak Sakit Self-ProClaim CasaNova said...

huhuh kata2 yg bijak disana..

|arieza| said...

kita punya mslh yg sama ;(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...