Sunday, March 28, 2010

Bunga


Nape popuan suke sangat bunga???
Boleh jelaskan???




Kan kalo suke Cloud9 ke, Super Ring ke, Padle Pop ke......Kan bagus jimat..



32 Pandangan Kekawan:

alyia said...

tak pernah dapt munge.. tak dapat nk jelaskan...bunga-bunga mataharii.. harum mekar lallalaaaaa.....

xiiinam said...

..bunga pun memang metafora bagi wanita...




(Kalau dia suka guli...pistol air...lagi susah...he..he..)

sharamli said...

xsuka sgt bunga..

h a n i e said...

bunga?
tak hingin..tak bagi pun xpe.

tapi kalau gajet baru...terus i love u much2!

hahahaha~

*ATIKAH RIANA* said...

bunga mmg sinonim bg wanita..sbb 2 la ada pepatah kata, "bunga bukan sekuntum."

mmg kbnykn pompun suka bunga, sbb bunga wangi,indah.tp ada jugak sesetegah bunga y bau busuk, mcm bunga tahi ayam..hik3

bg tika, tika xsuka bunga, sbb cpt layu..kalo layu xcantek dh..sbb 2 ada perumpaan lg y kaitkan pompuan dgn bunga y dh layu..bunga layu d jambangan org..hik3

TokNabe said...

Bunga api?

Marina Monroe said...

Bunga? Ciri2 kewanitaan di situ..
Cantik, wangi, kelopak2 yang lembut dan mudah layu..

YobSumo said...

saya suka udang goreng tepong. kenapa saya tak suka bunga?

rimieilya said...

tak suke kl org bg bunga terutamanya bunga hidup..biarpun ia simbolik pd wanita,tp bkn pd sy...

kl nk kasi hadiah,biar kasi yg blh smpn lm or blh dipakai

jane said...

suka atau cinta tak perlukan alasan













i luve bunga?
i dun know








just love it

KeJoRa said...

hoh!

aku xsuka bunga...tapi aku suka pokok bunga yg bleh tanam dan cantikkan pemandangan halaman rumah..

Cik Akma said...

bunga2 cinta~ hahaha

maiyah said...

ada gak yg x suka

White Bird said...

bila dpt bunga time majuk hati jadi cair =)

sI tEDI said...

x ske bunga.

told la hejauw said...

bunga xsuka....suka duit, soklat, aiskrim...plg suka duit la muahahahha

deus X machina said...

entahlah
tiada jawapan untuk soalan itu
erk888

aRien de GreaT said...

nthla edi...
suka bunga sbb...
hmm..ssh nk ckp..sbb tu lahiriah wanita.... :)

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

itu perempuan zaman batu bro..gua rasa..zaman lady gaga ni pompuan suka habib jewel..

redNing said...

kena org pompuan yg jelaskn..

org lelaki mngkin minat guns n roses

Bulan Yang Menggantung Di Langit Osaka said...

aku tidak suka bunga.. aku suka ciuman... wawawwwawwwwa ini belog baru moon

citahrudin said...

aku suka super ring!!!!

puding roti said...

SY TAK MINAT BUNGA. alamak, tulisan besau sbb td tgh tulis tajuk repot. mls nk delete.

Vee Violet ~vLockheart~ said...

sebab munge tu wangi...
=)
lawaa.... :)
tp yang tak bestnye bunga tu akan layu jugak akhirnya...

Nini teDDylicious said...

sape ckp semua pompuan suke bunge..??

aku tak suka bunga.

kalau dapat pun, aku ambik dan aku taruk tepi jeh.

dan seumur hayat aku, sekali jeh dpt munge. masa konvo.

sbb org2 dalam life aku tau aku mmg tak reti hargai bunga.

cik selamah kundang said...

bunga2 matahari...ntah.xsemua kot.terasa terlalu jiwang.aku dpt bunga baru2 ni pun aku blur yg amat.bengong kan?

¶A.K.I¶ said...

sebagai perempuan... aku TAK SUKE BUNGA DAN TEDDY BEAR~ seyesly...

























bagi aku makanan ak makan... hehehe

Mak Su said...

saya suka cloudnine

*Dak kecikkk* said...

He3,saya suka bunga..
:)

Nadzirah Ghazali said...

salam.

saya suka bunga. kalau korang kata bunga cepat layu, kenapa suro bf anda bg bunga idup. kan ada bunga plastik... hehe

bf saya bg bunga yg x layu. hihihi

humaira balkiss said...

sebab bunga ada nilai yg tersendiri
lawa ape
;)

|arieza| said...

kan nalurinya lembut.. bg la bunga yg lembut.. jgn bg bunga yg dh layu plak. tu terlebih lmbut :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...