Thursday, December 31, 2009

Rujuk Bawah

Oleh sebab ramai yang dok muncung2 dari angkat kaki..Jadi aku xbuat la Disqus comment..
Ada siap yang leh wat sangkut hanger xtahan tue...ekekeke...

Apepun terima kasih atas sokongan korang semua. Sayang korang...ekekekek...

Malam ni malam tahun baru...Korang ape projek??Yang bujang je ye. Pasal yang da kawen malam ni diorang projek lain. Al-maklum la malam Jumaat....

Selamat Tinggal 2009
dan
Selamat Datang 2010

24 Pandangan Kekawan:

redNing said...

samat taun baru bro..

she-G said...

selamat tahun baru juga...smoga bertambah tahun akal pun turut bertambah...ewahhhh
*lorrr..plan nak g KL celebrate dgn kanda dan nakde..hahaha...tak leh ek lau org dah kawen??hahaha

'AQILAH said...

ahahaha...bye 2009

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

aku plan nak dok uma muhasabah diri~
tgk balik ape aku dah wat sepanjang thn 2009
bgus tak aku?

Koyuki said...

tak ada projek
hehe
malas nak sambut
selamat tahun baru
selamat semuanya

Lifesaver said...

aish!!!ko ni macam tau2 je aku n KE punya projek..malu i tau!malu!

syaf said...

hurmmm
org tahun baru pg kl dan melepak-lepak
aku tahun baru balik kampung sajor...
maleh nk g mane

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

selamat tahun baru bro...

thanks byk bg nasihat sebelum ni..

syg lu la bro...

muahahaha....

smoga berbahagia dgn cik tunang hehe..

khairolghani said...

tak dapat nak buat projek la..tak kena masa..hehe..

Vee Violet said...

Hehehe...
happy new year...
Semoga 2010 membawa lebih kegembiraan kepada kita semua...
=)

♣ haNie ♣ said...

lepak layan bunga api..
hoho~

onniey84 said...

yang dh kawin pojek gn family jer....
aper lagi mlm ni kita rempitttt..heheheh

sI tEDI said...

aku macam nak buat! ekekekeke tapi malas nak buat dan tak terbuat.

selamat tahun baru!

enyheartsdiamond said...

epy new year :)

cikmemy said...

projek tahun baru?aku nak tido jek.sok ade kelas kul 8 pagi..aaa..benci johor x bg cuti.huhu

melatidaisy said...

selamat tahun baru bro..
semoga terbang lebih tinggi :)

puspawarna said...

hehehe...
projek malam ni ialah..
kne tahan daripada sopin yg melampau...
xsuke2...
pe2 pon....

selamat taun baru...

TARANTULAH said...

slamt thn baru..
xda projek lain balik kampong,
jumapa member2 mengutuk orng sana sini. hispa rokok , tido..

plan yang amt ampes sekali.

Solehah said...

balik kg..

miji said...

plan aku simple je, simple plan hehehehe....

slmt tahun baru weiiii....

aRien de GreaT said...

SELAMAT TAHUN BRU ~OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO~

OK CMTU???

lizz said...

wakaka. tak leh jadik ni. nk kaco geng yg dah kawen lah.muahaha. happy new year yek!

Uruchimaru @ kf said...

dok umah aje....

slm thn baru

sharamli said...

nasib baik ramai yg muncung...heeee...

eh..yg da kawen mlm ni ad p0jek ap?bakp0 kawe taktau...p0jek ap?hak3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...