Tuesday, December 22, 2009

Telah Ku Delete

Entri aku, 'Mengelirukan' telah aku delete.

Aku mintak maaf pada Cik Ros pasal apa yang aku da cakap dalam entri sebelum nie. Ni link blog beliau.


Mungkin disebabkan typing error masalah ni timbul.

Dan seperti kata plainjane, bila tersalah type blogspot menjadi blogpot atau blogsot. Automatik akan link ke web Bible Studies. Berhati-hatilah.

Aku da try type:
http://www.fly5483.blogpot.com/
http://www.fly5483.blogpsot.com/


Mungkin ni cara mereka menyebarkan agama mereka. Sape lemah pasti akan terpesong.



PSP : Ada gak rerakan blogger yang terkeliru antara ~0~ dengan Si Kosong. Aku dan Si Kosong adalah orang berbeza. Mungkin nick yang sama. Sekian.

18 Pandangan Kekawan:

arfahadnan said...

la..
tak sempat aku nak baca entry kau sebelom nih..
publish balik...!!!

~0~ said...

arfahadnan
aku xtau mana letak recycle bin....memang aku da delete la...hahahhhaha

sI tEDI said...

aduhai.... sebabik aku sempat baca tadi...

redNing said...

btul tu bro..aku dh taip
"http://redning.blogpot.com/"
dh sampai sini>>BIBLE STUDIES.ORG

http://redning.blogspot.com/
bru btul blog aku

Koyuki said...

owh begitu rupanya
saya da lama da tengok benda tu
memang jadi macam tu, kalau taip blogspot sbg blogpot..
huhu
nangis tuan blog
hah~

HEMY said...

hehe..jadikn teladan...

kadang kita kene rilek2 dulu..jgn melatah dulu..hehehe..

~0~ said...

sI tEDI
hahahah

Redning
tue la pasal

HEMY
silap aku...memang aku salah...sekian

ocha said...

slm mr 0..sori for my entry..cik ros dh maafkan pn mr 0..hehe..kesilapn teknikal pn kan..

0-0 ok..=)

khairolghani said...

dem..teruk betul cara sebar dakyah..

kuina said...

akak pernah pesan pasal perkara nie lama dah...

memang mereka bijak... kita kena berhati2..

ezzati said...

mmg slalu kena..t'slah taip..

BajuKurung said...

owhhh..

-sekian-

jane said...

ooooooooohhhhhh
nama ku ada???

terharu!
hehehe

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam....leh kenalan...ehehehehhh

~0~ said...

ocha
orait...no hal

Koyuki
tue la pasal...huhuhu..
xpasal aku kena perang jap...

khairolghani
meacam cara mereka utk sesatkan kita.hati-hati

kuina
btol kak...kita kena hati...

ezzati
aku pown....lalallala

BajuKurung
Yang benar,

jane
cesss....nanti aku delete nama ko..hahahhaha...aku dengki

Alimaz-Kembara Terasing
boleh bro...no hal

hans said...

owh,wah...boleh jadi macam tu rupanya
owh,aku ingat sama ko dengan si kosong
lain rupanya
huhu

Vee Violet said...

Vee tak sempat baca entry tue...
Si kosong? Pun tak pernah jengah blog tue...
=)

Dak Wan said...

Sebab hackers dorang lock keyword yg salah2 tu. Forward ke website depa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...