Wednesday, December 30, 2009

Sape Sokong

Aku nak wat komen pakai Disquss??? Cambest je aku tengok??

Sape sokong?? Sape bangkang?? Sila bgtau aku. Aku nak yang mesra wat korang..

Sebab aku rasa pakai disquss leh aku blas komen korang ngan segera.

Sape setuju angkat kaki.....Sape bangkang sila moncongkan mulut lelaju..

Sekian terima kasih...

PSP: Cerita Fitnah akan disambung pada bila aku senang. Bedah, Mamat dan beberapa pelakon utama lain sedang bercuti di Baliwood. cess....

PSP 2: Malam ni gi main PES2010 lagi sampai lebam. Nak join???


Ok Chow chin chau sirap bandung sedap pepetang gini...

25 Pandangan Kekawan:

iLaSyakiLa said...

x stuju2..
da mncung da nie..
ahhahhahaha...

Yunus Badawi said...

aku pun tak setuju. Penuh dah emel box aku dgn komen2 utk blog jard tu termasuk komen ko tadi huhuhu

♥chentaMAYA™ said...

xpyh! nnti lembab! da la gua nye wifi u ni lembab! huhuu~

sI tEDI said...

ekekekekekke.. ntah!!
aku sokong apa saja yg kamu buat!

cikmemy said...

takyah.payah nk komen.lambat load sgt2..hukhuk.x suka~

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

buat la apa pun asalkan bahagia kih3..

mukasurat17 said...

tak stuju! hahaha...
baik ko wat pop up window jerr...

Rowena Chasez said...

xsetuju!!
nanti lembab..
ssah nak komen..
huhuu~

Farhah Zaidah said...

emm...nak kata apa eh......konpius2...

cik selamah kundang said...

aku asal2 nk buat.nk komen la kt ko jom buat.tp bila aku bc komen dak2 ni..aku terus jd xjd..makanya aku nk tumpang xsokong

aRien de GreaT said...

xsetuju...
nampak tak kite dh moncongkan mulut nih

.:fifi:. said...

erk,apekah?

faiz said...

mana2 pun buleh la...tp akak tgk ramai yg moncong dah tue..hehe..

Mimie.Candy Cane said...

moncong aku dah boleh sangkut kunci ni..saper nak jawab?

heheeh..takyah laaa...

Solehah said...

setuju..[astu gitau akak camna prestasinya..
baik punya alasan eh pasal x smbung cite tu..hehe

sharamli said...

ok..aku angkat kaki sambil muncungkan mulut..

bermakna kat sini..xs0k0ng..xbangkang..

tp kal0 pakai disqus memang lembab sket...ku yg rajin k0men jadik xrajin...

maiyah said...

nak angkat kaki tak leh jadik dok gerak tinge je lah :D

Koyuki said...

nak muncung pon tak sampai hati
suka hati la, ni kan blog kau
hehe~

syaf said...

x setuju...nanti lembab nk komen ler...heheh

Afzainizam said...

Selamat Datang Tahun Baru
.dari kami warga
http://firestartingautomobil.blogspot.com/

... Azam baru...

kehidupan menempuh alam dunia
Menghabiskan waktu yang tidak lama
Usia bertambah senja tanpa terasa
Semakin dekat akhir tahun, menjelang tiba
Akhir tahun sebagai sarana evaluasi
Melihat kualitas hidup dari sisi diri
Menjadi kualitas pribadi yang mandiri
Untuk mencapai prestasi yang hakiki
Era baru datang menyongsong
Persiapkan diri jangan sampai kosong
Jangan mimpidi siang hari
Patah tumbuh hilang berganti
Semangat bersimpuh tanpa henti
Untuk hidup yang lebih baik & hakiki
Perjuangan hidup terus disokong
selamat datang tahun 2010
Selamat maju jaya....

Kepada anda semua kami ucapkan
selamat pada kedatangan tahun baru dengan azam baru…

Soory lama aku tak datang sini.... sorry aku sekarang agak sibuk sikit lah sekarang baru aku dapat ziarah singgah ni...

Afzainizam said...

Selamat Datang Tahun Baru
.dari kami warga
http://firestartingautomobil.blogspot.com/

... Azam baru...

kehidupan menempuh alam dunia
Menghabiskan waktu yang tidak lama
Usia bertambah senja tanpa terasa
Semakin dekat akhir tahun, menjelang tiba
Akhir tahun sebagai sarana evaluasi
Melihat kualitas hidup dari sisi diri
Menjadi kualitas pribadi yang mandiri
Untuk mencapai prestasi yang hakiki
Era baru datang menyongsong
Persiapkan diri jangan sampai kosong
Jangan mimpidi siang hari
Patah tumbuh hilang berganti
Semangat bersimpuh tanpa henti
Untuk hidup yang lebih baik & hakiki
Perjuangan hidup terus disokong
selamat datang tahun 2010
Selamat maju jaya....

Kepada anda semua kami ucapkan
selamat pada kedatangan tahun baru dengan azam baru…

Soory lama aku tak datang sini.... sorry aku sekarang agak sibuk sikit lah sekarang baru aku dapat ziarah singgah ni...

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

terpulang la kat ko~
tapi cam lae berat je blog ko nti~
dunno la~
u can try~
law tasuke ley buang

'AQILAH said...

ku sokong ! sebab aku pun nak buat juga, cuma tak tahu bile..

Lifesaver said...

i follow....aku setuju...ko jeles erk sebab aku wat kan?hahaha

lea said...

igt nak wat discuss coment gak
tp bile dh tgk mcm ni
x jadi la

a'ah..
aku xsetuju ko wat
nak penuh my inbox with ur reply msg..
huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...