Saturday, December 19, 2009

hadiah dari cik solehah

Salam kekawan blogger...

Aku xde ape nak cite. Pic atas ni adalah ghupe hadiah yang aku terima dari CIk SOlehah.

Tima kasih cik solehah.

Nak cite pasal menda lain ade tapi aku malas nak menaip. Malam kang ke abes bola kita bercerita lagi ok.

Tahniah wat team bola Malaysia yang dapat emas ari tue.

PSP: xsempat nak jenguk blog korang lagi. mintak ampun.. Nanti hamba gi skodeng ek. Malam nie. I promise

10 Pandangan Kekawan:

Rowena Chasez said...

ok2..
ak tggu..
mlm nie..
hee~

Boneka tak sakit said...

hadiah apa tu!! mcm bag sekolah je!

sI tEDI said...

aku sayang nak pakai hadiah cik solehah ni!

aRien de GreaT said...

bestnyer..asal 2,3 org blogger dh asyik dpt hdiah dri blogger lain je...
nak la jugak...

hans said...

wah bestnya dapat adiah

HEMY said...

drpd thumbnail aku ingatkan gambar kek tadi

BuLaN iTu aKu said...

tunggu... jgn mungkir

eJay said...

hadiah utk ape 2??..

IxoR@ said...

apa rupa hadiah tu....?

ermm...cantik....

Lifesaver said...

apa ke benda tu????

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...