Sunday, December 27, 2009

Tips

Antara tips berguna semasa hari raya Qurban nie.


1) Balik la berpakaian begini bagi lelaki untuk memastikan anda menjadi mangsa kurban. (kalo da potong pun potong kali ke-2 ok gak)


2) Bagi perempuan, kalo xde tiket bas ke ten ke, sila berpakaian sebegini pasti anda dapat tiket free. (bukan tiket balik kg pun tiket ke spital gila)

3) Pada yang laki jangan wat menda xsenonoh camni ngan budak sekolah. 20 sebatan beb. (Balasan kat sana toksah cite. Sendiri mau ingat)
4) Ni pun salah satu cara untuk mendapatkan seat dalam train. Ok. Tren time raya ni biasa la penuh kan. Pakai gini konpem dapat seat. (xpun dapat katil kat spital gila)



5) Kalo agak nak makan penerajang sila la wat sebegini.

6) Ni masalah sangat bila kalo da banyak sangan makan daging. ekekekekke


7) Jangan la wat gini kalo korang kenyang sangat makan daging pun ok. Kang x pepasal makan penampar free...
8) Ni kes banyak makan daging kambing tue yang panas tu badan. Amacam sexy x??

9) Pada mak budak sila la kesian kat anak-anak, xsiap kerja sekolah gini la jadinya..


Sekian tips untuk kali nie...heheheheh

25 Pandangan Kekawan:

onniey84 said...

errr.semua leh digunapakai ker ni..hahaha

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

salam aidiladha dari cik yanie gebu

kekkeke.....sib baik la tak terjadi kat LRT negara kita nih....huhuhu..seram nyah!

j or ji said...

mana la kau ambik gambar2 ni.
aku tak kisah tengok jantan jadi nyah.tapi jantan pakai baju seksi,aku geli!

Boneka tak sakit said...

hahha :P no komen la aku! lawak gila pc2 nie hahaha

sharamli said...

cis..xleh pakai langsung

Rowena Chasez said...

hahahaa..
tergelak je tgk gmbr2 nie...

BajuKurung said...

hakhakhak.. credit to u..

Red said...

Warrgghh hahahahaha hadoiiii..
kena cincang punyalah klu balik kg pakai cam setan tu..

YobSumo said...

hahhaha kelakar gila gamba2!

gamba2 lelaki awww itu paling tak buleh belah. mungkin potong kali ke-2 tak sempat sbb mmg dah takda.

Firol said...

hahaha....gambar last paling kool.....


salam aidiladha sahabat....

Mak Su said...

heh heh heh, teruknya gaya depa...hahaha

tengah kacau rendang ker tu?

jane said...

muahahhahahahaahhaahhaahhahha

gile ke hepe...muhahhahah

sexsey kah no 8 tu????
geli adalah...hahaha

p/s : selamat raya bro ku syg....lalikkkkkkkkkkkkkkkk

taz said...

hahaha :D

sI tEDI said...

macam baru tgks emalam.. kat mana ek?

melatidaisy said...

ni entry org tengah suke ati n gembira nak balik kampung.. :)

AHMADSUFI6177 REVO said...

oohh... ini di negara jepun.. wakakka.. kelakar la wat entri nie jadi versi raya... hahha

HEMY said...

haaha..rajin ko godek gamba2 kat tenet buat citer ye...hhuhuhu

Solehah said...

huhuhu..

+betterSINGLE+ said...

xleyh bla...

LotsOfLove-Pearls said...

Hahha..
best2 ar pict..
lawak2 jek semuanya..

*Paranormal tu citer hantu yang memang true stori punya.
Hehe..

Kejora =) said...

hahahhaha...lawak betol gambar2 tuh..

pB said...

salam

naz ilyn said...

salam... hihihi seronok tengok gelagat manusia-manusia yang pelik... warna warni kehidupan.

wh0se said...

gambar2 tu mmg besh ar...
mana ko rembat gambar2 tu...hak2..
tabik sama lu !!!

fafa said...

hahahaa mengong..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...