Sunday, December 20, 2009

Membesar

Xde ape aku nak tulis kat sini. masih xde idea nak tulis sebenarnye. hehehe

Ni gambar anak buah aku. Ntah la yang ke berapa. Jap aku kira. Xsilap aku ni yang ke-13 kot. Anak buah aku da 13 orang. ish....Da ramai anak aku nie. Muda lagi aku rupenye, heheheh....

Nama: Hanif Nukman

Umur: Setahun sebulan

Hobi: Panjat tangga, main kat dapur, buat muka manja suh dukung, suke mandi. Lain-lain nanti aku update lagi. Ooo....Lagi Satu suke sangat kat Mickey mouse.

Cita-cita: Rahsia



Ketika 3 bulan lebih

sama gak tika 3 bulan lebih






Time nie da umur setahun da..Da pandai wat muka seposen

Ni gak tgh wat muka seposen


Amacam...Dia senyum??
Sama ngan aku kan....ekekek


Ni lak gambar dia ngan sepupu dia, Akil.


PSP: Sila jangan tergoda pada beliau. Aku jeles...ok.

28 Pandangan Kekawan:

cikmemy said...

gmbr anak ko bile lg?

~0~...anak buah ak da 14..lg advance dr ko...huhu

~@k1 is @utuMn!~ said...

ak nk gak tergoda!~
heheheh...
ko xyah jelez lak..
xlaku pon.. hahahha

~0~ said...

cik memy
maknanya ko kena kawen dlu...hahahhahahah

BuLaN iTu aKu said...

tetiba aku rasa naluri keibuaan dalam diri ku...
( gile)
geggegegeeggege

Koyuki said...

ala comel

Boneka tak sakit said...

ghohohoho anak buah ko tua 3bulan dari oda kesygan aku!

dan aku nak kata something anak buaah ko nampak sgt2 gangster okay!!

melatidaisy said...

subhanallah..sgt comel budak2 ni, lgi2 yang wat muke sposen tu..rase nk culik je..hihi :)

'AQILAH said...

hahah comel ! ku tak de anak buah..

Dak Wan said...

Comey2 semuanya. Hehehe.

ima said...

comelnyer dia senyum...sama cam bapa saudara dia ekk...

redNing said...

aku xde lgi ank buah

jane said...

ah..aku tergoda dgn beliau itu..
sungguh bergaya dan kacak lg comelllll

cikmemy said...

haha.apesal aku lak yg kene kawen dulu.aku muda lagi ooo..huhhuhu..ko 2 yg kene kawen dulu cepat2.hehe

.:fifi:. said...

ank kau ble??????????????
haih

sharamli said...

aik...samala kita...ada 13..

yg ke-13 skg seta0n lebih jgk..gugurl...nak g0dakan untuk dia b0leh?he3

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

bro,

apsal suma ank buah botak2???

heee.... =P

Jard The Great said...

giliranmu plak... hehehe

HEMY said...

comeyyyyyy~~~~ kalau aku capture ngan wa pny dslr mesti lagi mantopp

♣ haNie ♣ said...

*terus tergoda*



kat anak buah ko la... :P

aRien de GreaT said...

gmbr anak sndiri mna???
:P

IxoR@ said...

bila lg nak tambah dengan anak sendiri...hehehhehe...

cik pora anak buah cuma 5 org aje... semua dah besar2...apa tandanya tu...???? hihihihi....

Afzainizam said...

Salam Maal Hijrah…. Hijrahkanlah Diri Ini ….
http://www.firestartingautomobil.blogspot.com/

Rimbun dan redup kasihMu
Kau tempat ku berpayung
Di manakah lagi dapat ku rebahkan
Rasa gundah ini

Nun Kau teguh di sana
Pengasih dan penyayang
Pun ku masih terleka
Meneguk ihsanMu
Walau ku sedari

Oh... nyamannya
Bila diperlukan rinduMu
Mengimbaulah sentosa

Bentangkan ku permaidani
Dari baldu berwarna putih
Moga tak ku terasakan
Cubaan yang ku galas ini
Kepada Mu titianku
Hijrahkanlah diri ini

semua cute2 belaka.... aku ade gak dapat anak buah baru... dah jadi pakcik lag title aku sekarang

acap said...

giliran kau?
bile?
haha

BajuKurung said...

smpan kan utk gua...

puding roti said...

haha sumpah comel

~0~ said...

~@k1 is @utuMn!~
ni wat aku nak delete en3 nie....hahahah

BuLaN iTu aKu
hahahah...da boleh da...

Koyuki
cam aku kan???

Boneka tak sakit
gangster cam pakcik dia...hahahha

melatidaisy
ish...jgn culik berdosa..hahahah

'AQILAH
kena cecepat jadi ibu la..heheheh

Dak Wan
btol tue...

ima
akak jugak la yang paling memahami...

redNing
ko kena kawen cepat boh...

jane
ces...kat dia gak ko tergoda...hahahha

cikmemy
tua muda bukan ukuran...hahahha...

.:fifi:.
will come to be lah...hahhahah

sharamli
kira berbesan la kita ye...nanti aku tya pada beliau...hahahha

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdar
sebab botak tue hensem begaya dan bermutu...hahahhaah

Jard The Great
tunggu kau dulu jard...

HEMY
aku pakai hp cabuk aku je....blum angkat dslr lg bro...haihhh.

♣ haNie ♣
ko jangan...

aRien de GreaT
xde lagi...

IxoR@
bini pun xde lagi camne nak ade anak...
maknanya cik pora kena cecepat la...heheh...

Afzainizam
tanda da tua la tue...

acap
tunggu la cap..

BajuKurung
aku takut xpire je..

puding roti
terima kasih...hahahha

Lifesaver said...

buasnya anak buah ko

Mak Su said...

dah ada ciri ciri kehenseman, sama macam 0

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...