Friday, December 11, 2009

Hobi

Si A : Aku tengok semua geng kita da maju da skang.
Si B : Aaahh....Semua da makin maju.
Aku : Aku jugak la sama beb.
Si A : Semua maju beb. Ko pun sama. Dari single ke bertunang. Dan ada gak yang da kawen.
Si B : Ade gak yang maju sampai perut da cam orang popuan ngandung 5 bulan.
Semua gelak besar.

Aku dan semua kekawan da makin maju. Aku pun memang da maju. Hari-hari dan saat-saat yang mendatang da mematangkan aku. Papepun aku maintain muda (Ayu vodoo jangan kedengki...ekekekke)

Aku juga da menambah hobi baru aku kebelakangan nie. Dari suke kumpul komik. Aku da tambah kepada kad pulak. Bukan kad topup mahupun kad daun terup. Kad daun terup wat main poker je ok. Ape jadah daun terup wat koleksi. Kad yang aku kolek adalah..........











Kad Kawen
*di curi dari Puan Google.


Memang kad-kad disusun cantik. Jemputan majlis-majlis perkahwinan jugak tersusun cantik sampai tengah tahun depan. Abes da kelendar cina lumba kuda tue di conteng. Agar x lupa.


PSP: Kuat btol penangan musim mengawan dalam idop aku nie....Aku nak herbanisasi la pas nie.






20 Pandangan Kekawan:

Jard The Great said...

bila ko nak kawen? bak mai kad kawen ko lak.. ehehe

BajuKurung said...

lu punye kad ade lam senarai skali x? ahaks..

~0~ said...

Jard The Great
Aku belum lagi jard...Insyallah akan tiba

BajuKurung
Blom masuk dalam koleksi lagi..hahahhaha

BajuKurung said...

Gua dh upload pic PEACE.. pg ar usya.. haha.. lu jgn wat.. (buruk)

Koyuki said...

nanti bila sampai masa
kau tampal kau punye pulak
mungkin time tu kau akan stop kumpul kad
haha~

sharamli said...

jgn tanda je kat klender..tp xpi...

x p0n tesilap umah kawen..

aRien de GreaT said...

haah la..bila nk kawen??heheh

Yunus Badawi said...

first time aku dengar org hobi kumpul kad kawin. Ko nak cari idea buat kad ko pulak ya bila tiba masanya?

Lifesaver said...

erk..perut ngandung 5 bulan?

~0~ said...

BajuKurung
aku xbuat...

Koyuki
aku akan tampal...ekekekek

sharamli
aku pegi...ko bila sha??

aRien de GreaT
akan di bagitau...ekekek

Yunus Badawi
tue la pasal YB...hahahha

~0~ said...

LifeSaver
Jantan mengandung...hahahah

sI tEDI said...

gila lah hobi baru ko..
jgn lupa framekan semua..

tak pun liminate..
ekekekekeke

melatidaisy said...

wah2..kiut nye hobi :)

Dilala said...

yeah!
aku pn ada hobi cenggitu jugak
best best..
kad sendiri je blom ada ;p

cikmemy said...

ko bile lagi..hehehe

LORD ZARA 札拉 said...

hehehe~

kalau ko nak bagi2 kad ni~
bagi kat aku sekali~

hehehe~

lizz said...

budak2 kelas aku baru 2 orang yg kawen. so, macam tak ada persaingan lak lagi. tu yang tak sedo umo dah 25 ni. muahaha

LotsOfLove-Pearls said...

haha..
musim mengawan lak..

Vee Violet said...

maju tang perut tue buat vee tergelak sendiri... =)
dah ramai ye kawan2 dah kawen... best kan setiap kali kwn2 mendirikan rumah tangga... sama2lah mendoakan mereka yg dah berumah tangga tu agar kekal bahagia ke anak cucu... =)

Solehah said...

hehe..ingatkan kad yang dikumpul td..dah nak sampai ur turn plk kan nih..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...