Thursday, December 31, 2009

Bangkit Dari Api


Blog aku yang ke-3. Yang ke-2 telah ku delete. Bangkit dari Api akan mulakan entri rasmi esok. Sekian.

Blog -Biar Kejam Jangan Keji- tetap beroperasi seiring dengan Bangkit Dari Api. Bezanya aku pun xtau. Korang nilai la.

Selamat Tahun Baru 2010
buat
Semua Kekawan Blogger yang Kukasihi.


Semoga tahun 2010 akan lebih baik buat kita semua.
Aku mintak maaf kalo sepanjang 2009 ni, aku ada wat silap ngan korang semua.
Kalo tulisan yang ku karangkan membuat kamu terasa hati aku minta maaf sesangat.
Aku tiada niat mahu sakitkan hati sesiapa.
Semoga persahabatan aku dengan kalian kekal selamanya.
Sekali lagi,
Maaf Aku pohon atas segala khilaf ku.
Aku bukan sempurna.
Aku hanya penulis Picisan.

Yang Benar,
~0~

14 Pandangan Kekawan:

mamai said...

nanti nak baca yang mana satu

~0~ said...

mamai
baca yang mana dirasakan selesa...

enyheartsdiamond said...

a'ah la..nk baca yg mana nt..kenapa perlu ada 2 blog?

TARANTULAH said...

ni mesti blog satu lagi lebih banyak creita from dark side betol x?

Kejora =) said...

byknye blog..huhuhu

Mak Su said...

ada bangkit dari api? nanti next year maksu melawat ek... jemputlah melawat maksu kat "lepaskansajaburungitu.blogspot.com"

selamat tahun baru 2010, marilah kita melangkahi bubble econs dengan gagah perkasa :)

arfahadnan said...

selamat tahun baru...
have a nice holiday..

Yunus Badawi said...

wah gigihnya awak blogging. Azam tahun baru nak banyakkan blogging ke? Bagus tu.

Saya mungkin semakin dihimpit masa tahun depan. Tapi akan cuba terus blogging demi persahabatan yg telah terbina.

Rowena Chasez said...

selamat tahun baru jgak..
=)

Jard The Great said...

selamat tahun baru jugak.. ehehehe =)

cikmemy said...

kenapa wat blog baru?

Koyuki said...

nak mintak maaf juga kalau ada terkasar bahasa, ganas2 skit..

blog baru macam panas jer
ada ekon?

haha

khairolghani said...

salam tahun baru..aku minta maaf juga kalau ada komen yang mengganggu tido malam ko..hehe

Lifesaver said...

kenapa aku tak tau pon ko wat blog baru?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...