Tuesday, December 8, 2009

Surfing

Surfing adalah sejenis sukan lasak air. Dan aku suka gak tengok video-video orang main surfing nie. Hebatkan...Kalo boleh buat cam picture kat bawah nie..Cambest je..



Tapi kebelakangan nie aku tengok ada beberapa kereta yang letak surf board kat atas bumbung keta diorang. Kat mana diorang surfing ek???Ade pantai yang leh surfing ke kat Malaysia nie??


Satu hari aku meronda ngan kekawan aku kat KL.
Aku: 'Keta tue ada surf boad la. Mana diorang main ek??'
Si B: 'Tu la mesti best kan. Aku pun suke menatang nie. Ada ke kat KL?'
Si C: 'Ada kat Sunway.'
Aku: 'Sunway ada ek??Mana best x original.'

Selamba je si D yang diam dari tadi menjawab.
'Mana ada. Diorang tue prepared untuk banjir tue. Wat redah air bah.'


31 Pandangan Kekawan:

BuLaN iTu aKu said...

betul gak tu.. alang2 dah banjir.. cuba anjurkan pertandingan..
ada gak pekdahnya

Kejora =) said...

hahaha..betol..wat redah air bah..kl kan cepat banjir kilat..sesuai la tuh..hahaha

ezzati said...

ada laa..kat mana ntah x ingat...

Lifesaver said...

leh surfing time banjir???hehe

naz ilyn said...

salam...macam best jerkan main masa redah banjir...eemmm boleh kerr???

~0~ said...

BuLaN iTu aKu
pertandingan main rakit batang pisang lagi best bulan...

Kejora =)
Ko da beli ke surf board???ekekekke

ezzati
ada ek???

Lifesaver
tue la pasal...ko wajib ada menda nie...ekekekek

naz ilyn
boleh kot...ermm...entah..hahhahaha

Mimie.Candy Cane said...

dulu masa aku keje kat salah satu hotel kt cherating,ramai mat2 salleh n mat2 bukan salleh datang bawak mende alah tu..

kt pantai cherating leh surfing kot.

'AQILAH said...

hahahah...sambil menyelam minum air...bijak juge...:P

Lizz said...

huhuhu. sesungguhnye aku sangat fobia dengan laut. tengok org surfing orait je..nak suruh aku masuk air macam tu..oh tidak! hehehe

CAHAYA said...

teringin nak belajar surf. mana tahu boleh buat persiapan masa depan. :)

Mak Su said...

serbaguna

puding roti said...

hehe. jawapan mmg tak blh blah. haha

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

bontot ko beso
mne ley surfing
tak seimbang lor

Guten Tag said...

meredah air bah..perghh..memang cun tuh..

acap said...

aku nk main nih..

cHeRyNa PiReS said...

kenapa bah kau berubah...

aiii...kena letrik nanti baru tau. surfing air bah pulak:p

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

hehe..lawak la si D tu..

sapa la si D tu ek?

cm kenai ja...

hehehe =P

Koyuki said...

haha
ayu jahat

sI tEDI said...

ekekekkekeke..
a;alah.. tak terfikir lak

rEd said...

btul la tu bro kt sunway tpi xbesh ombak tiruan..klu nk yg real ko gi cherating

Boneka tak sakit said...

saje poyo kut hahaha cuba kita pk negertif sikit

Solehah said...

haah ek..musim hujan2 ni..wondering gak yeh..

jane said...

best pe bnjir..leh main air..aku suke..haha

tp if bnjir besar takut lah..haha

bnjir truk gak kelate???tp if le surfing hebat tu..huhu

aRien de GreaT said...

haah..kt sunway ade..aalalla...xpela xori pun,,jnji leh surf..huhuh

xiiinam said...

Sekadar mahu mengucapkan 'Salam Sayonara!"

Firol said...

hohooo..persediaan yang awal

BajuKurung said...

gua x dpt nk bygkan lu surfing mcm mne.. ahaks..

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

i like jawapan si D...memang selamber kentang....kekekeke

kuyie said...

hak hak hak...aku pon selalu surfing..surfing net-net laa..wahahaha~
*jom kite race surf boar..err org men race eh mende nih???

Jard The Great said...

KL ade banjir kilat jaa... ehehe...

Kuwe said...

ye ke surf board? entah entah seterika punya board.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...