Wednesday, December 16, 2009

Addict

Aku tengah addict skang. Kalo mat pit tengok pun dia tabik spring. Kalah diorang punye addict kat drug haram j itu. hurm....Aku pun xtau ape nak jadi.

Bebudak hidu gam pown xjadi cam aku. Kau tau nape?? Sebab diorang x sempat nak buat cam aku. Diorang sibuk hidu gam je. Xde keje len ke. Cuba la hibu menda lain pulak. Hidu bau sate ke, karipap ke, ayam pusing ke, kek pandan ke....Kan lagi bagus.

Broadband aku da makin slow. ekekeke...

Aku skang tengah addict mendownload. Sape addict cam aku?? Sila angkat ibu jari kaki anda. Sekian terima kasih.

PSP: Hari ni da siap 1 cite dan game dalam proses. Cite ape??Nanti aku da tengok aku share.

24 Pandangan Kekawan:

eJay said...

same laaa kite..
huhuhu..
^___^

xiiinam said...

Mendownload apa tu?











:)

redNing said...

orait cayalah...sama cam aku gak..giler donlod muvie

kay said...

sama la..hehe..addict giler..aku download je,kalau best aku simpan,tak best terus delete..

LotsOfLove-Pearls said...

aku tak addict lagi setakat nie.

lagipula tak tau nak guna software aper..
hehe..
nnt share ar citer pe eh..

ezzati said...

addict jgk skrg..citer IRIS..hehe

+betterSINGLE+ said...

kekekkekkee...
ko donload ap hah???

Mawar_berduri said...

bahaya ni...
sebab ape bahaya ..sebab pernah kena penyakit addict men download ni ...

download game PC
game PSP
Movie
MP3

haish...last2 keje lak pending ..hihihi

BajuKurung said...

addict donlod ek?? donlod pe?? ayokkkk...

BuLaN iTu aKu said...

cite ape ko downlod??
hehehe...
nasib baik addict kat download kalau eddict macam mat pit tu..
hurmmmm...

aku addict menguruskan badan..

heheheheheh

Koyuki said...

saya dulu pon tokey movie
sekarang da pencen

Mak Su said...

aduh! aduh!
jari kaki krem ler puloks!

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

aku pon same
tp aku dwload software~
cuma kekadang tak bape reti gne
wakaakakakaaaa

mukasurat17 said...

donlod jgn tak donlod.yeah!

Firol said...

king of download..brader zaidi

Webmaster@Echam said...

Ko downlod ape Di....

'AQILAH said...

dah tak addict dah...heee

Lifesaver said...

aku addict makan....sila belanja aku makan

melatidaisy said...

wah..sampai addicted tuh..bahaye2..kang meletup laptop da susah nk blogging..:)

sharamli said...

ku d0nl0d lagu je k0t..hu3

sI tEDI said...

aku x pernah mendonlod

aRien de GreaT said...

erm........nk angkat bakul blh??

cikmemy said...

weh..aku addict gak..tapi addicr download je..aku tak tgk pon cite2 yg ak download 2..

Dak Wan said...

Teman dok torrent movies jewr byk... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...