Wednesday, December 16, 2009

Klasik


Gambar versi klasik. Aku rembat dari fesbuk member aku.
Gambar tahun 2002 kalo xsilap aku.
Gathering x-KT sempena Majlis Hari Raya.
Ni suma x-KT 00/01 yang blaja kat Kolej Mara Kulim.


PSP : Time ni suma slim-slim dan bujang lagi. Skang nie xkira laki ke perempuan da ade yang da kawin dan pregnant.

25 Pandangan Kekawan:

jane said...

hi..

nak kawen ke ni??
kekekeke..kad ko pon aku nak....sila bg..haha

Rowena Chasez said...

ak pn ex KMK..
huhuu~

mane 1 ko dlm pix nie???

naz ilyn said...

salam..puas akak tenung...kamu yang mane ekk???

imam said...

pasni gathering lagi ramai la..ada yang bawak anak bini..hehehe

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

bro, yg mana 1???

+betterSINGLE+ said...

ooooo..
ko pon pnah dok kulim jgak ea??
samala..
kulim skng da bnyk berubahhhhhhh

xiiinam said...

Errr.....2002 kau baru besar tu...







(2002 belum masuk kategori klasik lah ~o~)

sharamli said...

k0 yg mn 1?

Mimie.Candy Cane said...

mane satu ko ni?

LORD ZARA 札拉 said...

err...

lelaki tak pregnant kan?

lelaki mem'pregnant' kan....


LOL!

faiz said...

hehe..memories flooding back ;-)

sI tEDI said...

he he he.. ada gak gambar2 kenangan!

BuLaN iTu aKu said...

mana 1 kau???

Lifesaver said...

mana satu ko????

aRien de GreaT said...

bru nk tya..mnastu tuan tanah..huhu

MuHaMMaD86 said...

sy ada rmai kwn2 ex mrsm KT..mgkin junior anda kot en zaidy...02/03

lizz said...

kadang2 terselak album zaman skool dulu, boleh gelak guling2 atas karpet cuz macam haram pakai tudung senget2!!!!

hans said...

hahaha
sonok la ekau dapat tgok pic zaman muda2 dlu

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

mesti berat badan dah berkati2~
wakakakaaa

Yunus Badawi said...

Saya setuju dgn ckLah - 2002 belum masuk kategori klasik hehehe

Awak kat KMK ya dulu? Saja tanya. Saya tak pernah pun masuk KMK huhuhu

Saya pergi Kulim nak cari perabot aje ngee

BajuKurung said...

"Skang nie xkira laki ke perempuan da ade yang da kawin dan pregnant."

kwn lelak lu ade yg pregnant x? ahaks..

-sekian, haha..-

puding roti said...

nostalgik

Vee Violet said...

best tengok gambar2 lama mcm nie...
=)

~0~ said...

semua
aku yang tengah dok cari cacing tue...tue la aku...

Dak Wan said...

Hehehe. Dah tua erk?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...