Thursday, January 14, 2010

Bantah

Menjawab pertanyaan abang Boneka X Sakit yang hensem lagi macho.

Korang kenal x abg Boneka??

Xkenal ek?? OK...Sila klik blog abg macho kita ni.

http://bonekaxsakit.blogspot.com/

sori bro...Promote blog lu tanpa izin



Boneka tanya aku camne nak amik wedget BANTAH cam kat bawah nie





Leh la ke website nie untuk amik wedget nie.





25 Pandangan Kekawan:

Pak Man laksam said...

Pak man singgah sekejap.

Mak Su said...

hah? dah lulus plaks ker? ish ish ish

Lifesaver said...

aku baru kenal boneka tak sakit tu

~0~ said...

Pak Man laksam
terima kasih pak man


Mak Su
x...menda lama...cuma Boneka tya sy jawab...heheheh


Lifesaver
silakan kenal beliau

acap said...

ohh...

Boneka tak sakit said...

wow promoted blog aku tb2 nie yg nak couple nie!
:P

aku rasa bagus laa widget tu.. harap2 dpt kebaikan dari ia..

Mr PenyuBiru said...

ingat Saya "X" bantah tu maksudnya Saya tak bantah. rupanya X tu adalah bantah.

H.A.N.I.E said...

sekali nengok poster tu.. mcm "saya tak bantah" plk...

huhuhuhu..

puding roti said...

mr penyu munya ngomen sggh nyomel

H.A.N.I.E said...

same plk komen ngan penyubiru..

aRien de GreaT said...

mcm penah dgr nama tu,.tpi dimana ya

onniey84 said...

igtkan X utk TAK bantah..rupanya utk bantah ek..

Judiene said...

aku nak gak r weyh
thanx for sharing
huhuhu

~0~ said...

acap
ah...ahah


Boneka tak sakit
wei...aku xgay...wakakkakak

harap begitu la bro...


Mr PenyuBiru
ye x tue untuk bantah...Sebab dalam tue ade 3 wedget...bantah, xkisah dan setuju....pilih la..


H.A.N.I.E
aku pun pikir cam tue memula...hehehehh


puding roti
penyubiru memang comel...ampun..


H.A.N.I.E
tanda serasi la tue....


aRien de GreaT
kat dlaam blog kot...hahahahah


onniey84
hehehehe...x=bantah cik..

Uruchimaru @ kf said...

ni bantah ape mende nie?

redNing said...

ok meh kita bantah apa yg patut

TAraNtuLAH said...

bantah mesti bantah

Vee Violet said...

nak berkenalan dgn bonek atak sakit boleh?
=)

Yunus Badawi said...

aku pun X bantah jugak

oopps aku pun bantah jugak.

Qaseh said...

akk pon nakk...

enyheartsdiamond said...

saya bantah juga!

Koyuki said...

X

itu ALLAH kami
bukan jesus kau!!

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

tak knal ah boneka~

sharamli said...

bantah ke tak ni?

ann frendly said...

sepatutnye kes ni kene bicara kat mahkamah syariah. baru adil.. Hakim chinese ape taw pasal islam???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...