Wednesday, January 20, 2010

Legej

Apekah??

Ni hasil Blook terbaru dari saudara Firol. Kumpulan artikel beberapa blogger antaranya


Untuk berkenalan ngan blogger nie sila ke blog beliau-beliau tersebut...

Untuk tau lebih lanjut. Sila la beli Legej nie.....Kalo nak tau lebih lanjut gak. Sila ke blog Cikgu Firol. Sekian

25 Pandangan Kekawan:

TARANTULAH said...

bagus la ko .. promote kawan2.. tahniah..

Koyuki said...

tahniah!!

asal tak letak sekali nama kau..?
hehe

yuki dapat power rangers makan cekodok..

Kejora =) said...

hohohoho..
citer sejarah silam....
malu aku weh..(blushing)

Lifesaver said...

camne nak beli?

pB said...

buku baruuuuuuuuu

redNing said...

pas nih femes la demo boh

Uruchimaru @ kf said...

oh ko ade geng ea!

Vee Violet said...

nanti vee terjah blog dorang...
=)

Nini teDDylicious said...

aku cam kenal jek ayat "apekah..??" tuh..

mane kau ambik..??

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

tahniah2...
mungkin lepas ni hasil tulisan ~0~ plak di buku kan..

amin....

hehehe

acap said...

nak kenalan dengan cik koyuki..
hahaha

acap said...

nak kenalan dengan cik koyuki..
hahaha

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

tak knal la beliau~
hahaha
kejam aku~

aRien de GreaT said...

wah..baiknyer cik ~o~..tlong promote...

dulu msa 1st tym follow ~o~ nh..slalu trtukar ~0~ ngn firol...nape nth,..hhahaha

Boneka tak sakit said...

rajin cik firol buat blook eh! heheh semoga success mcm yg terdahulu!

CAHAYA said...

macam best je.

Kuwe said...

makluman diterima.

roger and out.

maiyah said...

erm.. makasih info

Frodo Baggins said...

chopppp

kalau mata wa x rabun
nama bagasi ((baggins??)) tu LAGEJ
tp tajooxx LEGEJ .. agagaga, sajee je carik isu ...


Cik YUki .. hadiah tuk pmng pengomen terhebat bg buku ni yer ..


>>_____<<

xiiinam said...

Menarik...

Firol said...

aku cuma kendali...ni semua korang punya blog...seronok dapat kerja dengan korang

|arieza| said...

pergh gempak seh!

Afzainizam said...

salam dari kami http://firestartingautomobil.blogspot.com

wahh bagusnya kamu ni tolong promote kangkawan... camni boleh tumpang promote bengkel kami ye....

kalau nak kirakan mmg rajin orang itu... pasal nak buat blog ni bukan senag seperti yang di fikirkan kena banyak idea kreatif yang nak dicurahkan

berkenaan dengan harga cat kereta tu kami tengok gak kemampuan orang tu.....boleh bawa bincang asalkan kami tak rugi dah lah....]

cat semula macam kereta tu... dikira tukar colour diantara RM 1600 hingga RM 1200 ke bawah sikit aje.... tapi kalau harga bawah lagi kami kira cat layang aje....

kenapa kami cakap cam tu....harga yang kami tawarkan tu bergantung pada berapa jumlah liter yang owner nak gunakan... kalau dia setuju gunakan 3 liter cat kami caj ikutlah harga 3 liter cat tu.... ikut lah kemampuan owner tu.... jadi sama sama tak rugi....
maka hasilnya pun ikut gak harganya... kalau owner nak gunakan cat clear mahal eloklah cat nya....kira up to you...

sesetengah owner susah nak faham... jadi susah gak kami nak bicarakan....

Solehah said...

Wahh..siap ada blook eh dorg...hebat2..tahniah

'AQILAH said...

:) mahu 1

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...