Sunday, January 10, 2010

Award oh Award

Aku xtau ni award ke barape. Tapi aku rasa yang pertama..wakakakka....Btol ke???haahhaha...

Award ni mmg comey sesangat. Korang tengok la backgroud warna merah. Siap ada picture lembu bermata sayu lagi. Wakakak....

Lembu yang teramat comey. Comey cam tuan yang kasi Award nie CIK ROWENA

Pada sesape nak berkenalan ngan Cik Rowena ni sila lah ke blog dia yang comey manja-manja gitu


Apa nak no phone cik Rowena??? Amboi-amboi....Gi mintak sendiri ngan tuan dia.

Apa nak biodata cik Rowena??? Ewah-ewah.....Suka ati kau je ek nak mintak-mintak kat aku. Pegi mintak ngan Cik Rowena sendiri.

CIk ROWENA jangan marah ek....

Pada sesape xkenal dia. Silalah berkunjung ke blog beliau.

Sekian, bebelan Atuk ~0~ pada kali nie....Cucu-cucu jangan nakal ye.

23 Pandangan Kekawan:

sharamli said...

c0mel mcm at0k la..

sharamli said...

c0mel mcm at0k la..

seKut taWar said...

sha ckp atok comey..yolo kow?hehe

Koyuki said...

atok dh??

huhu

SaPeRnTAh-NoThIng said...

award akhir zaman untk atok...hhohoho..
maaf tok..cucu bercanda..

Kuwe said...

award gambar lembu.
belakang kaler merah.

ada makna nih ada makna.

melatidaisy said...

baik atok :)

cikmemy said...

lembu tu sedih je...isk.isk.atok tgh sedih ke tok?

maiyah said...

wah dpt award ;)

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

atok perlukan tongkat mcm faizal tahir x?

Afzainizam said...

Salam dari kami http://firestartingautomobil.blogspot.com

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu…. Wow entry yang menarik

Pada suatu perkenalan yang telah lama
yang tidak disangka-sangka
satu jalinan persahabatan
di antara kita

dek keluhuran
ketulusan hatimu
sifat memahamimu
dalam mengeratkan hubungan

dalam jalinan persahabatan
sesungguhnya
kunci sebuah persahabatan
adalah pengertian dan kepercayaan

Lifesaver said...

terima kasih atok O

onniey84 said...

comey jerk award tuu..nk jugak..boleh? heheh

~@k1 is @utuMn!~ said...

hahaha...
award lembu ea..
pon boleh!
dapat byond astro taw!!

BajuKurung said...

gua tgk lmbu tu mcm lu.. ik ik ik.. (mcm png tgk.. hoishhh!)

Jard The Great said...

aku pon dpt award neh.. tapi tak tempek.. ehehe.. thanks to chawez

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

eleh`
wat entry bru la wey~

kuina said...

fulamak kalah AJL...

ezzati said...

hehe..dpt gakss..mmg cumel :)

eJay said...

nk gk awards 2...
kuikuikui.. =P

Kejora =) said...

atok?
udah tua..haha

Vee Violet said...

memang comel sgt...
=)

Uruchimaru @ kf said...

ko bile plak nk wat?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...