Thursday, January 14, 2010

Fenandes Bida West Ham

Tony Fenandes (boss Air Asia) membida untuk pengambilalihan club EPL, West Ham United. West Ham sekarang di bawah bimbingan bekas bintang Chelsea, Gianfranco Zola.

Turut membida adalah pemilik Brimigham City.

Untuk baca berita penuh klik SINI.




PSP: Nanti leh la tengok player Malaysia main kat West Ham kalo bidaan berjaya dan kalo player Malaysia perform. Mungkin ini satu langkah bijak dalam perniagaan dan pekembangan sukan bola sepak. Serta menaikkan nama Malaysia.

19 Pandangan Kekawan:

Kejora =) said...

ooo..
betul ke?

Uruchimaru @ kf said...

hrp2 ;lah!

Lifesaver said...

dia tak nak ke bida bnda lain...

Vee Violet said...

sokong pemain malaysia...
sukan bolasepak malaysia harus lebih maju...

acap said...

amri yahyah main west ham
pehhh!!

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

aku tak minat bola sepak~
wekekekee

Koyuki said...

agak2 ada can nak tengok daudsu main kat sana?
kehkehkeh

vidadarisakura said...

kalau la kan.hee

redNing said...

dh byk duit..bleh beli apa saja yg mahu

LotsOfLove-Pearls said...

..nak membida juga.
huhu..

Dilala said...

harap2 macam tu
eh bukan ada sorang melayu pun try bid jugak ke?
ape tah nama dia..

Faarihin said...

moga2 begitulah.. teringin nak tengok pemain malaysia bermain di liga-liga inggeris... mungkinkah akan berlaku..

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

tgk2 nanti salah sorang pemain bola dari Msia tu adalah tuan punya blog nih ~o~

hahahhaa - wa kagum!

Mak Su said...

oohh.. ya ker? maksu ok jer klu they all ok, eh wah....

baincardin said...

kalo betul dapat ni, mmg best! ^_^

maiyah said...

kalo bab mesia aku sokong hehe

mukasurat17 said...

bapa aku selalu cite bola sepak zaman kegemilngan arwah mokhtar dahari dan kawan2...

compare dgn skg? beza bagai dari puncak klcc sampai lantainya.

HEMY said...

lantak la sapa pn yg dapat..ahahaha

sI tEDI said...

beli je pasukan malaysia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...