Wednesday, January 20, 2010

Lagej Update


Lagej - aku da ada. Korang bila lagi??

--------------------------------------------

Ok. Kita teruskan pada pelajaran bahasa Malaysia kita hari ni ye adik-adik. Kita belajar kata tersimpul rapi dalam ikatan buku sila bukan buku lima Mike Tyson. Kata-kata untuk hari nie:

Sediakan Baju Ujan Sebelum Hujan
(Bukan band Hujan..Tolong paham ye)


Fuhh...Insyallah Selamat dan tidak Basah.


Releven untuk nelayan-nelayan bot-bot kecil cam aku sahaja, nelayan-nelayan bot-bot besar seperti Honda City, Produa Viva, Proton Satria Neo, Toyota Vios dan gajah-gajah berbumbung lain adalah tidak releven untuk kata-kata ini.

Sekian Terima kasih.




PSP: Malaysia beriklim katulistiwa. Ini fakta aku x auta. Sekian


27 Pandangan Kekawan:

Frodo Baggins said...

gileerrr ko dpt mana??
grab cepat weh!!!!



>>____<<

Frodo Baggins said...

eh aku fes kew?
agagaggaga

>>____<<

TiKa LEh said...

tq untk kate2 yg baek pada hr ni..dh lme xtgk mike tyson..asyik tgk john cena je..lalalala

Jard The Great said...

aku da book dari kak masy... ehehehe

sI tEDI said...

buku apa tu?

Yunus Badawi said...

kat mana nak dapat benda tu?

oranglidi said...

dah jual ke? belum lagi kan? xdgr promosi jualan pun.

Prof Ir Dr. Takamine Kiyomaro said...

ha?

aRien de GreaT said...

en.frodo..hehhe...awak ni slalu jdi yg 1st dimana2 ek..msti 24/7 on9 kan :)

~o~..heheh...cepatnyer die mengrab lagej tuh...kongsi isi sket. :)

Frodo Baggins said...

hye cik arien ... single??


agagaggagagaga

>>____<<

maiyah said...

hehe.. makasih cikgu

she-G said...

sana hujan ek????nek keta ni takut banjir kilat jer kat kl...mati laa...sangkut

|arieza| said...

saya bukan nelayan.. saya petani. boley?

Lifesaver said...

aku pinjam leh

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

law sediakan penyapu tuk pepah ko bley?

Kejora =) said...

bila ko dapat? jeles nih..huhu

mukasurat17 said...

nak pinjam boleh? hehe.. pinjam gne kad libry ptsl..

Mamai said...

bila nak tukar pakai yang berbumbung

~0~ said...

Frodo Baggins
Dri Cikgu Firol...
Ye En. Frodo hensem no 1...ekekekek


TiKa LEh
hehehe...Mike Tyson da pencen kot..wakakak..


Jard The Great
Ye kak...masy 1 dr penulis..ekeke


sI tEDI
Blook kak...koleksi artikel dlm blog...


Yunus Badawi
Dari Firol...saya ade spare kalo YB nak...


oranglidi
Da mula da boh...


Prof Ir Dr. Takamine Kiyomaro
hurmm....


aRien de GreaT
ok...nanti ku kongsi...mlm kang ku semak..ekekekek


Frodo Baggins
cam agensi cari jodoh plak blog aku...wakakkakaka...


maiyah
sama-sama...kembang idung jap akak panggil cikgu...hehehheehhe


she-G
ujan petang...kl mmg cenggitu...aku jua di KL...



|arieza|
Petani FarmVille ke??hahahhaha



Lifesaver
boleh..


♠♥♠ayudeadwish♠♥♠
ko mmg kedengki...hahahhaah


Kejora =)
semalam...hehehhehe...
jgn marah cik kejora...


mukasurat17
PTSL mana pakai kad library la....pakai student kad je...ko nak kencing aku ek??hahahhahaahh


Mamai
Pas kawen...insyallah..

redNing said...

boh kawe balik kb doh nih..sini ado ado jual ko???

~0~ said...

redNing
Demo tanya YUki...ngan kawe ade gak stok...tp kawe dok KL...

cik selamah kundang said...

brapa wei?

JMR said...

lagej???...

JMR said...

lagej???...

ezzati said...

mana nak beli ni??

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

teringat bumbung kete anak gajah ku

hehhehehe

nak pinjam leh itu buku?

:D

Uruchimaru @ kf said...

pakai baju hujan pun ok aje kan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...