Tuesday, January 12, 2010

baik-baik sayang - wali band



Lirik Baik Baik Sayang - Wali

Aku tak ingin kau menangis bersedih
Sudahi air mata darimu
Yang aku ingin arti hadir diriku
Kan menghapus dukamu sayang

Karna bagiku kau kehormatanku
Dengarkan dengakan aku

Reff:
Hanya satu pintaku untukmu dan hidupku
Baik baik sayang ada aku untukmu
Hanya satu pintaku disiang dan malammu
Baik baik sayang karna aku untukmu

Semua keinginan akan aku lakukan
Sekuat semampuku sayang
Karna bagiku kau kehormatanku
Dengarkan dengakan aku


----------------------------------------


Cinta yang seikhlas hati dan cinta kerna Allah tanpa mengharapkan apa-apa pasti ada kebahgiaan yang menanti.

Jangan lah terlalu mengharapkan kesempurnaan dari pasangan kita. Kerna kita hanya hamba tiada yang sempurna. Terima lah seadanya.

Hidup berpasangan adalah saling melengkapi kekurangan pasangan kita. Hargai ia. Hargai lah hidup ini. saat yang berlalu tidak akan kembali lagi.


PSP: Lagu nie lagu fevret si Dia.

26 Pandangan Kekawan:

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

ceh2~
bile tu?
jgn lupe t jemput aku k~

cak pong~
cak pong~~~!!!

'AQILAH said...

suka semua lagu wali band...sedap didengar

seKut taWar said...

antara 7golongan yg dapat syfaat di akhirat;
-Dua orang yang saling mencintai karena Allah Subhanahu wa ta’alaa, berkumpul karena Allah dan berpisah karena Allah pula.-

semoga berjaya:)

mukasurat17 said...

apa lagu feveret ko lak???

~0~ said...

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠
nanti aku jemput...insyallah..


'AQILAH
suma lagu diorang best...sebab suma unsur dakwah...


seKut taWar
btol tue bro...thanks...


mukasurat17
lagu feveret aku...
Wali Band-Kekasih Halal & Tomat...
seumur hidup lagu feveret Metallica-Die Die My Darling

Lifesaver said...

lagu cari jodoh la...

redNing said...

dah dekat ke???..jgn lupa bagitau huhu

TiKa LEh said...

kekasih halal ngan aku cinta allah lg best...hheheh

kuina said...

akak tujukan lagu ini untuk siDIA ituuuuuuu...

Vee Violet said...

~0~,
trailer filem yg vee letak tue cite 'adnan sempit'. vee rasa cite tue mcm best itu yg mcm tak sabar nak tgk tue..
=)

Frodo Baggins said...

jap
wa hayati lagu ni
kekekeke

>>____<<


p/s: bila langsung nya?

Mak Su said...

syahdu :)

baincardin said...

tenkiuu for sharing! ^_^

TokNabe said...

Yup..best!!

baincardin said...

gambar² dlm blog Bain tu semuanya cuma pakai camera digicam yg paling basic je. selebihnya edit ngan photoshop and software hdr. ^_^

*tenkiuu for leaving a comment in my blog, yay! ^_^ terus saja follow sini :)

Yunus Badawi said...

Aku pun nak tujukan lagu ini utk si DIA hehehe

lea said...

suke lagu ni..

i like..i like..

heee

aRien de GreaT said...

cik o...arin tgok kan...anda nih..memang romantik orgnyer..huhuh...ni bru kt blog..kt luar xtau ler cemaner..huhuh :P

sharamli said...

rumet cek 24 jam pasang lagu ni..da bleh hfl da..hik3

cik selamah kundang said...

feveret aku dan si dia juga

told la hejauw said...

dulu ak suke kutuk wali band..tp lagu dier boley thn gak la...haha

LotsOfLove-Pearls said...

..suka lagu baik2 sayang.
menyentuh hati.
balik kg hari tue, lagi ni selalu dorang nyanyikan.

Solehah said...

btl tu..hargailah sementara masih ada..

Faarihin said...

wah.. bagus2.. hargailah sebaik2nya.. terima seadanya.. moga bahagia hingga akhir hayat buat kamu berdua.. (^__^)

maiyah said...

jarang dgr wali band ni.. dah lama z layan lagu asyik layan tenet je

baincardin said...

Salam. tenkiuu follow Bain. Blog Bain tu blog sharing ilmu dlm photography yg paling basic je. Semua boleh belajar sama² kt situ. Sharing is caring :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...