Friday, April 9, 2010

Sengal

Pala aku memang biol skit ari nie. Xtau la. Mungkin lebih tido semalam. Dok rileks-rileks, tok-tok-tok hp tua aku berbunyi ada SMS masuk.
 
'Ko keje x Isnin nie??' 

Aku balas SMS dia dengan malas
'Keje'


'Tolong panas enjin kereta aku. Kunci ada dalam drawer aku. Keta kat parking'

Aku balas lagi
'OK. No hal. Nanti aku panaskan ngan penunu bunsen. Nanti remind aku'


'Ok. Pakai banyak skit penunu bunsen tue'



PSP: Pala tengah xbrape nak ok akibat design jamban. Bapak aku wat jamban xyah design pun. haihssss





19 Pandangan Kekawan:

h a n i e said...

arini je ko biol sikit
hari² lain..ko sewel!

hahahahahaha!!

~0~ said...

h a n i e
cisss.....hahahahhaha

CAHAYA said...

jamban bentuk camne pun hasil dan tujuannya sama.

Che' Pit said...

kalau x de penunu bunsen, pakai lighter pun boleh

Jard The Great said...

jamban senang jer.. korek lubang.. tunaikan hajat pastuh tanam.. ehehehe

Wan Perlis said...

penunu bunsen?apakah itu?
aku tak ingat

citahrudin said...

bukan hr2 pun ko mcm gitu ke?

nursarah said...

biol byk je tu. ekeke

sI tEDI said...

sabau je lah!

Masy said...

sibbaik x kata 'nanti aku susun kayu api byk2 bawah kete ko'

adoihhhh

Nini teDDylicious said...

hey3!! si kejam..

hehe..

^_^v

Mak Su said...

nak desain cemana tu? nak stylo ker retro ker minimalist?

Vee Violet ~vLockheart~ said...

hehehe...
kena dapatkan ilham dari tandas lah nampak gayanye tue...
:)

aRien de GreaT said...

nnti blh cri ko la ek klu nk design tndas umh =P

¶A.K.I¶ said...

ko design jamban??? ok!!

amirah said...

gunalah minyak cap kapakk

arfahadnan said...

penunu bunsen..?
susah tuh.. nak ader gas lagi..
surat kabar dengan mancis jer..
murah dan mudah..

Yunus Badawi said...

jamban ko pakai cistern ke flush? Pastikan cukup tekanan air tu.

Saja nak kasi ko tambah biol hehehe

|arieza| said...

kdg2 natural talent tu lg hebar dr org yg graduate dr university hehehe diorg dok kecoh2 lukis pelan ek :p hehehe yg kt kpg2 tu, ketuk sana ketuk cni, terus jd :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...