Monday, April 19, 2010

Kumpulan Baju Merah

Ye aku ikut join kumpulan baju merah. Bukan kumpulan baju merah yang memberontak di Bangkok sana. Bukan yang sokong Taksin tue. Bukan-bukan suma tue. Aku join kumpulan baju merah lain. Ni kumpulan baju merah Gatsby Street Fair.

Aku gi sorang pasal Cik Puan Tunang xdapat join jadi aku offer la kat Sekut. Thanks tue Sekut yang sudi jadi partner aku. Hahahhahaha.....

Antara blogger glamer yang aku ingat Fhad, Ah Fatt, Sarah(bersama Ah Fatt...hahahahh),  Wong Ah Ian, Aleen, Jard, Angah JMR, naman, YobSumo, Huda Luda, ........Dan xlupa Nini Cokelat Celup dan AyuDeathWish.

Suma aku jumpe 1st time kecuali Nini n Ayu je jumpe kali kedua.

Ada gak blogger glamer yang dikenali tapi aku segan nak tegur. Aku kan pemalu orang nya. hahahah

Mak Su...Mintak maaf. X cam mak su..




PSP: Ada gak blogger cakap xcam aku pasal aku xpernah letak gambar aku?? huhu....Aku penah letak dulu. Tapi skang xlagi. Perlu letak ke??






23 Pandangan Kekawan:

citahrudin said...

perlu..sng orang nk mntk otograf nnt..ko pun kena siap-siap markerpen dlm poket

~0~ said...

citahrudin
aku sedia spray cat je utk atograf...amacam ngeng x??

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

PERLU KER???

Kih3...

she-G said...

tak payah la
misteri itu indah
kecuali dah berkahwin ke ape
nak elak kan ande gatai2 ke kan
hahaha..ni bia la..
biakan saham itu naikkk ewahhh

.:fifi:. said...

ak nk gelak...
hahahahahhaahhahahahahhaa

nursarah said...

wei apsal nama aku takda?, ko lupa ke ah fatt kenal kan aku kat ko ngan si peja. cet

N A N a t O said...

biar kan je misteri...baru nanti org nak fikir kan pasal ko...feYmes t...

*sekali sekala kuar kan gambar ok gak kot...

~0~ said...

.:fifi:.
siot kau...hahahaha


nursarah
aku da update da....da masuk nama kau...ya ampun...hahahah


N A N a t O
aku pemalu orangnya...heheheh

Mak Su said...

letak ler, boleh kenai...

0, minta maaf, tak cam.

kalau tak, tentu maksu tegur, maksu tak segan at all nak tegur-tegur orang ;)

sI tEDI said...

biarlah hidup kami yg tak kenal ni terus di selubungi misteriiii

Amy Syaquena said...

salam perkenalan...jemput juga ke teratak amy ye...

Yunus Badawi said...

Letak jgn tak letak. Tapi gambar ko sendiri tau. Bukan mcm Ah Fatt tu hehehe

~0~ said...

Mak Su
xsedia lagi skang nie maksu...hehehhe


sI tEDI
misteri itu best...hahahah


Amy Syaquena
salam....ok je.


Yunus Badawi
hehehehehehee....nanti nak ajak YB minum kopi...leh YB??

Tihara said...

perlu..gambar tu perlu diletak..ceyyy tetiba jer menyampuk..

fideila said...

bestnye..nak pegi jugak..tapi xlayak lagi nk bersama blogger2 terhebat..haha..takpe, one day i will be there..haha

farwalis said...

kena letak! wajib!


barulah anggun

Jard The Great said...

=)

Mak Su said...

shy shy cat gaks ker?

Wan Perlis said...

best la dapat jumpa sesama blogger ni
bila lak nak jumpa acong

annfrendly said...

ya.. perlu letak..
sebab nati kalau terserempak.. boleh pelawa bro makan.. heheh

|arieza| said...

mmg perlu letak! nnt aku balik mesia, terserempak ngn ko, xkenal & xbertegur plak. dh la aku jarang2 balik :(

YobSumo said...

mmg aku tak cam kau lgsg sbb takde gamba. dan tak perlu letak gamba kat blog. pilihan masing2 lah kan. hehe.

aku dah tgk gamba kau kat fb Ian, lain kali aku tegur lah (kalau aku cam lagi) haha.

wong ah ian said...

aku pin x cam ko..tp bile sebut kosong sambil buat aksi tangan bentuk nombor kosong aku taulah..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...