Friday, April 16, 2010

Blom Berteman

Esok ada Gatsby Street Fair kat Berjaya Time Square jam 10.00pagi. Aku mungkin pegi. Tapi berseorangan. Ada yang mau teman ke???

Cik Puan Tunang aku blom comfirm. Jadi aku mau tanya sesape mau ikut. Ada ke??

18 Pandangan Kekawan:

citahrudin said...

aku srh jiran aku teman kn ko lh

Diarihatiku1976 said...

aku pun mencari teman.. so jumpa disana jelah.. ahahksss

nasikputeh said...

jom. aku siap dah ni. lagi 10 minit aku sampai. tunggu kat ne?











ekeke...

Mak Su said...

baby w

ida said...

ouh..
nk g ts gak r esk..
tapy ader futsal r esk..

~♥ iella ♥~ said...

Cik Puan mesti akan comform nk ikut...hehe

zulkbo said...

salam..
ajak jer ramai yang perempuan
follwers anda..mesti bengang jer cik puan..hu hu

pooh said...

pompuan buleh ke encik? hehe..

btw..sy da tukar url :-)

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

xmo itot!!!

weekkkk....

=P

told la hejauw said...

kalo wat kat s.alam join dah ni hahah...

Mimie.Candy Cane said...

ko tanak ajak aku ke?

AKU OranG LauT said...

nak itot...nak itot..

nak itot abg zaidi...

nak itot...........aaauuw

arfahadnan said...

kene rambut pacak ker?

Nazz@Purple said...

ramai blogger pegi..nak gk join..tp terpaksa batal kan hasrat itu..exam nak dekat dah..waaaaaa

JMR said...

jumpa kat sana bro! aku tak cam sgt org, kalo tlepas pndg2, tgur2 la gak ek..

maiyah said...

wah sronok tu.. jeles2

farwalis said...

dapat barang free tak?

Solehah said...

hehe..ramai yg mencari teman ja ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...