Thursday, April 15, 2010

Korang tau??






Kalo korang tau tolong bagitahu aku ape nie??
Aku xtau....

25 Pandangan Kekawan:

::FAIZ FARISH:: said...

apa ituh?

Azrul Hisham said...

fikir dari sudut positif..

itu adalah pintu GUA..hehe :P

Frodo Baggins said...

gua kot ...
tempat jin kepala konceng bersemayam.


errr, mende tuh??


>>_____<<

HonEyBuNNy said...

ngeh3..ap tu..pelik sgt eh..hahha..npk mcm tanah blakang dia kan...

TokNabe said...

Saya pun tak tahu... kita tunggu siapa2 yg tahu.

mcm pintu gua.

Eye_nee said...

Akk pdg dia pada dua cara pandangan yg berbeza..but first impression tu kira cam dirty minded la..hahahaha...Ko ni mcm2 la ~0~...

Nerzhul said...

mungkin ada harta karun di dalamnya hahaha

redNing said...

errrr.....

h a n i e said...

gua.com

kehkehkeh

zulkbo said...

salam..
LUBANG SYURGA kut??

al-lavendari said...

saya nampak macam dua ekor burung penguin sedang berlaga paruh !

Finaz said...

itu adalah pussy yg paling hodoh yg pernah aku tengok haha!

Finaz said...

Oh! kena positive... itu adalah form of batuan yg terdapat maybe dihutan dan batuan ini biasanya dipanggil bukit batu something ikut jenis atau kalo size besar gunung (but it look like bukit jer..)

Jika dpt dilihat secara terus maybe boleh sahkan sama ada pintu terhasil secara semulajadi atau sbb2 lain.

p/s: apa yg aku merapu nih hehehe..

¶A.K.I¶ said...

ok dem ko zedi!!

itu adalah GUA ok!! GUA2!!! hahaa

Nazz@Purple said...

pokok kan..akar dia bercabang.

pB said...

macam batang pokok jer ...

cikmemy said...

erk~aku xmo jawap.

AKU OranG LauT said...

setelah aku mengamati gambar tu...

aku dah taw jwpn dia..

itu adalah :

>sebuah lubang gua yg memerlukan anda masuk ke dalamnya secara perlahan-lahan utk meneroka keindahan dunia..

ahaks..

Cik Akma said...

gua. err

Zamila Omar @ Mohammad said...

yeah..itu ada gua batu yang terbentuk secara semulajadi okay..saya penah tgk tapi lupa di mana..saya juga penah tgk bentuk batu yang terbentu secara semulajadi juga dipulau tp still lupa kat mana (rasa pulau di trg)yang menyerupai LELAKI PUNYE!..huhu

miNt said...

alien from outer space.


woo~~



^^

cik oryza said...

batu belah batu bertangkup....

Mak Su said...

gua pelik tengok gua pelik, tapi itu gua kan.

farwalis said...

dah berlumut dah....

|arieza| said...

sengal!!!! geli dowh!!! hahahahhaaha jahat!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...