Wednesday, April 14, 2010

Peringatan




Ni print screen pekeliling yang di keluarkan oleh Petronas (aku dapat dari emel.). Dalam tu ada menyatakan bahawa ada Sindiket yang memeberi barang percuma di Stesen Petronas seperti flip-flop, key-chain, patung kecil dan sebagainya. Didapati dalam barangan tersebut terdapat alat pengesan yang mengesan pergerakan dan lokasi rumah dengan signal yang dipancarkan dari barang yang diberikan sebelum melakukan aktiviti jenayah. Waktu operasi sindiket adalah rawak.



PSP: Hanya peringatan. Kebenaran aku x dapat pastikan tapi Lebih baik beringat sebelum kena.

18 Pandangan Kekawan:

HEMY said...

aku dapat gak..tp mmg so far tak terserempak lagi. Tp lepas pada ni rasa petronas nye management akan halang sendiri kegiatan ni kot

~0~ said...

HEMY
mungkin la...dan mungkin gak sindiket ni pun akan mula tukar taktik...

Jard The Great said...

bhy gak.. walaupon ku tak penah alami sbb selalu gi Shell. ehehe

¶A.K.I¶ said...

ak da dapat emel tp x bce... sbb ko da kuakan.. bley laa k delete emel 2...
tapi 2 la.. ak isi myk kat petronas~

maiyah said...

memacam le skrg ni nk wat taktik

Mak Su said...

hah? jahat... :(

Ju@Lucky^Mummy said...

hish.. bahaya.. cam ni pun boleh..

redNing said...

selalu gak gi petronas...tpi x penah ada lgi org bgi brg2 free...

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

hebat..
kiranya malaysia maju arrr..
kan..kan..

Solehah said...

iskk..skg ni mcm2..

razor said...

ah aku tak kira...


aku nak jugak..kalau mintak dapat tak?

zulkbo said...

salam..
terima kasih for info
amat berguna nie..

CAHAYA said...

Alah. Dah la aku suka free stuff. Gila lah!

|arieza| said...

pergh canggih!

cikmemy said...

hmmm...semua tempat da x selamat.dapat barang free pon x selamat.aku da la suke barang free..hukhuk

lizz said...

ish, bahaya nyer. lps ni xmo lah amik ape2 dr orang xkenal :(

she-G said...

owh..ok..mekasih..salu dgr cite jenayah je kat petronas..stesen lain tak femes ke???

sitinorafatien said...

ish...bahaya la zaman skrng..mcm2 kes je..kalu aku xbc nie xtaw la plak ade mende g2..huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...