Friday, April 23, 2010

No More ~0~

Nama ~0~ xkan aku gunakan lagi pasni. Ye memang aku suka sangat nama pena ~0~ ni, dan ramai yang kenal aku dalam dunia blog ni sebagai ~0~ bukannya sebagai zaidi. Memang da lama aku dok pikir nak tukar nama pena.

Dan sekarang aku rasa masa yang tepat untuk aku tukarkan. Aku buat suma nie bagi mengelakkan kekeliruan. Dan aku rasa memang agak susah utk aku perkenalkan diri bila berjumpe ngan blogger lain. Dan banyak nama yang aku pikirkan iaitu nama yang memang aku suke pakai antaranya MAMAT, BOTAK dan HITAM. Tapi bila dok pikir-pikir biar lah aku gunakan Jedi. Sebab tu adalah nama yang kekawan rapat aku panggil dari aku sekolah rendah sampai skang.

Jadi mulai 23 April 2010, ~0~ adalah Jedi.

Sekian.

41 Pandangan Kekawan:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

baik abg jedi..

hihihi...

nk g exam ni..tp sempat lagi on9

kui3...

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

selamat hari jumaat...

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

dan selamat pagi...

hohoho

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

ok la...

cukup la buat onar pagi2 ni...

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

hahaha...

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

ok, bye...

Nazz@Purple said...

Hi jedi..=)

|arieza| said...

auwwwww.. selamat pagi Jedi :p

Jard The Great said...

salam jedi.. =)

she-G said...

tau name ande zaidi..tp nak pggil jedi kam cam messsssssssreeeeeee ngat..so pgil jela 0 tu..

tp siyes..lagi suka jedi tu..hehehe
the return of jediiiiiiii...

wong ah ian said...

woi gile banyak ko update..tak terkejar aku nak bace...

melatidaisy said...

ok ! maklumat diterima ~ hee :)

mamai said...

baiklah saidi or jedi or zaidi

h a n i e said...

aku tukar J jadi G
dan tambah K di belakang..

G-E-D-I-K

hahahahaha..

ye la..ye la..

hai jedi...


:P

h a n i e said...

eh jap..

aku nk sebut bunyi je-diiii

atau je-dai???

jedi said...

wong ah ian
aku stail update lelaju.....pasni aku g site xde da nak update...

jedi said...

h a n i e
huruf j dan d je...JD....xde maknanya JEDAIIIIII....ade-ade je kau ye hoonee

redNing said...

cam starwars...rerurn of the jedi

x kisahlah apa nma ko...yg penting org yg sama

aku pon dh 2,3 kali tukar nickname igt nk tukar lgi

Yunus Badawi said...

Return of the JEDI hehehe

nasikputeh said...

baik zed zaidi..

cewah.

kembang ah tu.

jedi said...

nasikputeh
abes kembang skang nie...lubang idung, lobang pusat dan perut...hahahha

Mak Su said...

ooooo

jadi sekarang ni awak adalah jedi?

jedi yang star wars tu ker?

hihihih, okeh, sowi, geletek skit. salam perkenalan jedi (sambil hulur tangan kanan berlapikkan kain kerudung berwarna merah dan jingga yang sudah digosok pagi tadi), tak , ini bukan salam kaut.

farwalis said...

jedi? ajar men pedang!

Katak Ijau said...

ok baiklah....
hi jediiiiii :)

TokNabe said...

Jedi - sy teringat nama kwn2 kat kampung di kelantan yg kebanyakkannya bermula dgn J termasuklah seorang kawan yg bernama jedi.

Eye_nee said...

Sudah tukar kaaaaa...Salam Ceria JEDI...

¶A.K.I¶ said...

ak mmg panggil ko zedi~ hehehe

cikgadis said...

jedi?

e taling atau e pepet ni?

jaydi? jidi?

mcm mn mau sebut ni? *konfius!
haha

citahrudin said...

jedi?

kamen rider jedi ...
resakse dah semakin hampir...

mari bertindak!!!

sI tEDI said...

jedi.

i like!

Masy said...

jedi. cam jedai (ejaan jedi gak). hehehe

ok noted!

puding roti said...

holla jedi. urban jg nm tu

Azrul Hisham said...

ok bro...noted :)

TiKa LEh said...

Hai Jedi..hohoho..tp ~0~ tetp unik lah..hohooh..

pB said...

nama pena ni lekat sampai ke luar dunia blog ...

Boneka Tak Sakit Self-ProClaim CasaNova said...

jedi tak best sgt! sbnr yer
~0~ tu kira mantap juga lama guna lak tu kan syg! je heheh :)

Lya Colours said...

jedi =)

ahchOng's said...

oo dh tukar nama ka??jd jedi??

jedi said...

ahchOng's
ye....nanti ang konpius...

jedi said...

Boneka Tak Sakit Self-ProClaim CasaNova
ape boleh buat....xpe nanti kita dating ye...

Nini teDDylicious said...

jedi mcm name watak star wars!

wow!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...