Tuesday, October 13, 2009

Kerja

Satu malam yang hening, aku lepak ngan sorang kawan.

'Di, mu nak kija x?' tanya kawan aku.

'Keja ape? Aku mmg dok pikir nak cari pat-time nie' kata aku.

'Keje ni gaji mahal tapi xde life la' kata kawan aku lagi.

'Aku xkisah janji berbaloi dah la. Keje ape?' tanya aku.

'Keje pembunuh upahan.' kata kawan aku.

'Kalo aku xjadi kawen. Set je. kahkahkahkahkah!!!!!' aku gelak besar.

Gila ape keje nak amik nyawa orang. Walaupun x sayang nyawa sendiri tapi aku sayang nyawa orang keliling aku.

Sayangi lah keluarga anda....

27 Pandangan Kekawan:

imHepPie said...

haha..mmg lumayan gila babas tuh..besh2

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

u syg i tak??

hakhak..

The Reds said...

haha aku upah ko gi sekeh kepala si yuki tue....

upah 10k cukup la tu kot..

jaga ko..harharhar

oranglidi said...

haha. memang x boleh blah. pmbunuh plak dah. bek keja macam wa.. cat umah orang. dapat gak kehalalan kan?

Koyuki said...

kite nak upah ko lah..

bunuh kite boleh??

owh kejamnya..

BuLaN iTu aKu said...

gile!!! memang gile!! silap2 nyawa kite hilang

faiz said...

uikhhh..kot ye pun nak cari part time..buat la koje yg ada pekdahnya .....

CAHAYA said...

Orang yang offer keje tu mampu ke nak bayar gaji?

Yunus Badawi said...

Pistol pun ko takde nak jadi pembunuh upahan. piraaahhhh hehehe

kay said...

1st ko bunuh member ko dulu..apa punya cadangan la dia bagi..

TokNabe said...

Ada kelayakan yg diperlukan ni?..

Zaki said...

satu lagi kerja part time hok dapat gaji lumayan.....gosok gigi harimau.

acap said...

ko xnk bg ak lar..
hahaha

Solehah said...

uiksss..jangan terpedaya..

Koyuki said...

The Reds::Owh...

nak sekeh kepala kite??


lariiiiiiiiiiiiiiiii----

~0~ said...

imHepPie
mmg lumayan...hahahha

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdar
ish...mana leh bgtau..rahsia kt berdua je....hahha

The Reds
ok cantik...nanti aku sekeh dia smpai kurang 5cm..

oranglidi
btol tue..keje la papepun janji halal..

Koyuki
xleh la...i syg u...hahhahah

BuLaN iTu aKu
mmg nyawa jadi taruhan

faiz
hehehe...jgn marah ye kak..

CAHAYA
bukan dia bayar gaji...hahhah

Yunus Badawi
main parang terbang je yb...hahhahaha

kay
xsanggup aku...hahahah

TokNabe
ye ke tok??

Zaki
nanti dia ngap sy bang...

acap
boleh kasi no contact

Solehah
gurau ngan kekawan...hahahha

Koyuki
ko kasi aku sekeh upah 50-50...amacam..ok kan The Reds?

Webmaster@Echam said...

perghhh.. mmg lumayan tu Di... Tapi pahtu kalu ore ambik nyawa mu pulok jangae demo maroh.. hohooho

pakcik kordi said...

pakcik mcm berminat keje tu..apa kata bg pakcik je la?ha..amcam?canteek bukan?

Qaseh said...

wah..mau ganti malaikat maut???...
kalau x sayang nyawa...sayanglah mak ayah kamu...:)

melatidaisy said...

hehe..seram punye joke :)

♥ayudeadwish♥ said...

law da jadi pembunuh upahan nti ley tak tolong bunuh aku dulu?
plz~~
plzzz~~
(i follow u)

Uruchimaru @ kf said...

keje gilak !!!
kamu bukan malaikat isk2...jgn wey bhye..!!!

Koyuki said...

redha jer la ni..

berserah..

nursarah87 said...

huaa..

pembunuh upahan?

cam kes altantuya...

akhirnya ke tali gantung jugak..

sI tEDI said...

beshh woo keje tu.. ada kosong lg tak?

arnamee said...

Salam.

lumayan, tapi kat akhirat aiyak, keciciran.
eheh.

naz ilyn said...

salam... pembunuh upahan..??? kena bunuh orang kerr??? mcm best jer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...