Wednesday, October 21, 2009

Gumbira

Hey...Hatiku gumbira skang.. Lalalalalala...Sambil menari tanggo

Gumbira sesangat cam apek kena nombor ekor satu juta, cam baru dapat keta ferari sebijik, cam baru pas nek roller coaster ke bulan cam baru pas wat bungee jump....Muaahahahahahahah....

Ya Puteri hadirlah dalam hidup ku. Dampingi la daku. Jangan dikau lepaskan.

PSP: Tuan tanah akan bercuti selama empat hari. Tuan tanah mahu pegi jumpe itu sama tuan majistret mau makan nasi kerabu bersama budu mau makan nasi ikan singgam mau makan pulut ayam mau makan nasi gomok mau makan akok mau makan laksam mau makan mee camboo mau makan lompat tikam mau makan......Dah dah....Berapa banyak mau makan da. Badan da besau sedar diri suar da sendat suma. Ok jangan rindu-rindu tau. Kalo rindu kasi miscoll sama balai bomba terdekat. Muahahahah....

15 Pandangan Kekawan:

BuLaN iTu aKu said...

nak g mana??
makan tu ingat kat org sama

sI tEDI said...

lama tu ompek hari...

Jard The Great said...

waa.. makan tak ajak.. =p

sharamli said...

k2...mlm ni i dtg dlm mimpi u erk...

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

aku kah puteri itu???

hohoho..

Pok Li said...

gumbira dapat bonus ke

Red said...

sukonyo demo...belanjo la kawe make..ado harape ko dok..wira meroh masuk final..msia cup taun nih

Webmaster@Echam said...

cheh.. nak cuti rupanya. Ko balik kelantan ke??? Esok aku ada kat kelantan.

Solehah said...

ooo..apa yang happy sgt tu..isk2..dah miscall balai bomba tadi..tak bernai bnyk2 kali kang kene tahan polis..

acap said...

nasik gomok?

Yunus Badawi said...

ko nak cuti bertunang ke? all the best!

nono said...

salam perkenalan....

4 hari???balik kg kor??hehehe

azman said...

baper kapasiti perut nk telan mcm2 ??

Kentut said...

tumpang hepi kau jugak. amik berkat.

Myraa said...

nk tgk kau menari tengo cket ley? kasi upload dalam u tube eh. HAHA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...