Tuesday, October 27, 2009

Semak

Semak da keliling kepala otak aku. Xmampu nak berpikir secara waras. hahahahahha....

Bebaskan aku dari medan perang ini. Medan perang dari jiwa celaru ini...

Kenapa perlu ada hasad dengki, benci, kasih cinta dalam dunia nie??

Ah...........Pedulikan semua...

Rasa nak je aku 'Henshin' jadi...........
Hensemkan kalo dapat jadi cam beliau...hahahahha

Ade pistol leser lagi. Leh tembak tembak...Duchum duchum duchum...

Tembak suma orang jahat. Kasi mati semua orang jahat. huhuhuhu....

Ape aku meraban nie...Dah dah...aku xtau nak tulis ape. Pala aku da blur nie. Da sambung sambung keje. Aku sambung layan blok TNB plak...

21 Pandangan Kekawan:

CAHAYA said...

Nasib baik aku bukan orang jahat.

Framestone said...

he...23x
henshin....!!! aka bertukar he...23x

maaf bro pun nk merapu kat sinie

www.broframestone.com

Mak Su said...

adakah itu otromen ghayah yg berkuasa bip bip bip?

sI tEDI said...

ni apa kehel nye ni.. ekekekke...

jgn serabut2.. :P

Solehah said...

kal odah jadi henshin cakap eh..nak mintak tolong awk tembak org jahat juga..

Webmaster@Echam said...

Edi,
Apa yang ko merepek ni hah...

imHepPie said...

xensem pon..suria baja itam lgi ensem..

Afzainizam said...

Salam dari kami http://firestartingautomobil.blogspot.com/

Thanks atas comment kat blog kami aku terharu.. beb pasal ade gak nak dengar lagu kami... thanks

halamak... henshin datang laari sembunyikan diri... kawan-kawan lari dia datang untuk menumpaskan kejahatan.. lari sembunyikan diri... dengan pistol lezer dia tu boleh menggugat keamanan dunia hitam kami...

warning to hensin... jangan ko harap ko akan menang... kami akan membuat onar lagi... ingat penduduk bumi kami akan buat onar maha dahsyat lagi.... kami akan kembali.. Ha...ha...ha.....

Afzainizam said...

Salam dari kami http://firestartingautomobil.blogspot.com/

Thanks atas comment kat blog kami aku terharu.. beb pasal ade gak nak dengar lagu kami... thanks

halamak... henshin datang laari sembunyikan diri... kawan-kawan lari dia datang untuk menumpaskan kejahatan.. lari sembunyikan diri... dengan pistol lezer dia tu boleh menggugat keamanan dunia hitam kami...

warning to hensin... jangan ko harap ko akan menang... kami akan membuat onar lagi... ingat penduduk bumi kami akan buat onar maha dahsyat lagi.... kami akan kembali.. Ha...ha...ha.....

Red said...

jom pekena nescafe tarik dulu

Koyuki said...

hmm

jom pekena aiskrim

kite blanja

jgn serabut2

nanti cepat tua

LotsOfLove-Pearls said...

HAha..
ni memang tahap imaginasi maksimum dah..

bang..
bang..

tembak..
ya tembak..

kahkah..

laaayan..

Jard The Great said...

aku org jahat! tembak la aku! ehehe

Firol said...

hahaha..ni memang meraban..sekali sekala ok pe

sharamli said...

blur ke pening?
meh sini nk tlg picitkn..ha3

oranglidi said...

wahh... wa pn semak ni!

BuLaN iTu aKu said...

tak dek idea ke.
hehehehe.. kira ok la tu/.
kretip

~0~ said...

Cahaya
akak memang baik

Framestone
its ok bro no hal

MakSu
itu adek tiri utomen gayah..heeheh

si Tedi
Pening banyak minum milo..hahahah

Solehah
boleh...nanti saya roger...

Webmaster@Echam
merepek di siang hari bang...kahkahkah

imHeppie
heheeheh...suria perkasa hitam namanya kitaro minami...hahhah

Afzainizam
wa serang lu...kahkahkah

Red
jom bro...

Koyuki
da tua pun...hahahha

eskrim bubur kacang ye yuki


LOL
heheheh...pala sewel skit ari ni kak

Jard The Great
xnak...nanti sape nak tulis kat Jardness.com???

Firol
btol bro...layan kepala sewel meraban

Sharamli
thanks...ni wat i sayang nie...hahahhaha

orang lidi
jom kita tebas semak...

Cik Bulan
kehkehkeh...

faiz said...

iskh...kalau x de org jahat kang x happening la plak idup nie kan..kan...

puding roti said...

kita suka tgk hitman yg cool gila bl tembak2 org jahat. baju dia tak comot sgt pun. hebat

MuHaMMaD86 said...

semak disini membawa 2 maksud

hutan itu sgt semak
sila semak muka surat 23

semak apa sbnrnya ni?kes dlu2 ke...en 0,percayalah masa akan mmbntu anda menangani smua ni,just dktkn dri dgn ALLAH SWT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...