Sunday, November 1, 2009

Sabar

Aku tutup mata bukan aku tidur
Aku tutup mulut bukan aku bisu
Aku tutup telinga bukan aku pekak
Aku kaku tangan bukan aku lemah
Aku tunduk bukan aku kalah

Sabar aku sabar
Semoga aku terus bersabar
Semoga aku terus tenang
Semoga aku kawal aku
Bukan oleh nafsu amarah

23 Pandangan Kekawan:

sI tEDI said...

semoga beroleh kesabaran yg di ingini..

aku pun kadang2 tak sabar juga...

banyakkan beristigfar

sharamli said...

sabar separuh dari iman..

Koyuki said...

bg kite bersabar tu tanda kemenangan

kalau kau dpt bersabar dgn ape2 sekalipun..kau da rock lebih..

**yuki bersabar sampai tergigit-gigit hati..huhu**

TokNabe said...

Sabar dalam semua perbuatan...baru boleh berjaya.

melatidaisy said...

~sabar itu indah ~

=)

xiiinam said...

Kadang-kadang...hidup ada masanya tiba-tiba menjadi mencabar amat...

Red said...

berokband bengong lg ke nih??
ke pasal apa..

sabar je la k...

CAHAYA said...

selamat bersabar.

BuLaN iTu aKu said...

oh tidak bukan aku yg pertama


tahu tak pe...
skung ni aku tengah bengang ngn kakak bilik aku..
tunggu masa je nak meletop..
selama ni aku pekak kan telinga je
kalau dia kutuk aku
sekian....

Jard The Great said...

hoh..... bagus.. harap mantra neh buat ko bersabar.. ehehe

Qaseh said...

ye lah Di....sama2 kita berjuang utk bersabar....
selagi mampu kita bersabar...semoga kita mendapat kemanisan selepas kita bersabar :)

acap said...

sabar..sabar...
huhuh

cik selamah kundang said...

marah pasal apa ni??uish.bagusnya anda dpt bersabar

Sheikh Azmie said...

sabar aku sampai sabah jea ! hehehe




Tq sudi mai terjah blog aku

salam !

Solehah said...

banyak2 bersabar..

Yunus Badawi said...

Banyak cabaran dan dugaanke akhir2 ni? Semoga ko terus bersabar...

~0~ said...

si tedi
itu la yang sedang saya buat kak..

sharamli
memang btol sha

koyuki
yeahhhh....aku memang rock...rock klewe...hahahah

TokNabe
insyaallah...saya harap begitu jua

melatidaisy
memang indah tapi perit...

xiinam
itu lah lumrah hidup nie

red
xde dah boh...ni masalah lain...hahahah

cahaya
ye smoga sy trus sabar kak

bulan itu aku
sabar ye cik bulan...jgn marah2 ok...

Jard The great
aku pun harap gitu gak...jgn sampai aku meletop...hahhaha

Qaseh
ye...harap saya akan menang...doakan saya ye kak..

acap
tue la boh..tgh sabar nie...

cik selamah kundang
marah pada pedengki...harap begitu la cik..

Sheikh Azmie
salam...no problem boh..

Solehah
ye...tgh bersabar skang nie

YB
bgitu la YB...ada la masalah skit...harap masih mampu bersabar dan tersenyum..

miji said...

sabar2... aku dah lama tak jengok blog ko ni bro.. semoga sihat ler

BajuKurung said...

lu close blog.. kompom lu tenang.. ahaks..

i am visitor said...

chill chill. jom ke chillis.

kuina said...

tak tertahan hati ini
menunggu kau tiba
sabarlah sayang....

hehehe...

sedang bersabar!

Firol said...

makin ko bersabar makin tebal iman

vidadarisakura said...

nampak sangat marahnya.hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...