Sunday, November 1, 2009

Penat...

Semalam dalam sejarah

1- Tahniah. Kelantan menang 3-1 ke atas Perlis ari nie. Farhan kasi hatrik. Kemenangan ni bermakna Kelantan layak ke Final.
Kelantan 3 - 1 Perlis
Papepun, perlawanan dicemari dengan insiden baling mercun. Siap baling kena pemain Kelantan lagi. Mentaliti pengokong yang tetap sama. Kalah merusuh menang pun merusuh gak. Hurm...


2- Burung liver ari ni jatuh lagi.
Fulham 3 - 1 Liverpool
Degen dan Carragher kena kad merah. Aku tengok muka benitez da merah padam. Nak marah sangat kat player ke ape aku xpasti.


3- Meriam tembak lagi. Kali ni tembak 3 das jugak
Arsenal 3 - 0 Tottenham
Aku suka gol ke-2 Arsenal, yang Fabregas jaringkan.


4- The Blue menang lagi
Chelsea 4 - 0 Bolton






Aku penat ngan ragam brokband yang cam haram dua tiga hari nie...Mau je aku campak ke laut. Xpun kasi biawak telan lagi bagus rasanya. Sah ke nak update blog. Nak jengok blog kekawan pun xdapat. Memang cam siot je.

Kedai pajak gadai amik berokband x??? Dia kira camne?? Timbang kati ke ape?? Aku nak gadai berokband aku....huh

14 Pandangan Kekawan:

BuLaN iTu aKu said...

yes!yes! aku orang first!!!
bangganya nye..

pasal rusuhan tu,,,
kawab aku pergi tadi
kat stadium kat perlis
memang ada yang merusuh..
kadang2 aku terpikir
negara kita ni dah macam luar negara,,
hurmmm tak dek bezanya

farah said...

same. brodband tengah biol. sikit2 putus, pastu kene refresh banyak kali. aih

TokNabe said...

Tahniah kelate ke final...

Ramai orang bermasalah dengan berukband tapi tengok iklan dia... fuh malas nak cakap.

sI tEDI said...

yup!
streamix pun macam siput babi!

Red said...

boh kito gi serang bkt jalil sabtu nih...

berokband meksis aku pon bengong jugok kdg2..

Qaseh said...

erm..hantar kat akk ni jerr...meh bak sini...gadai pon x berapa sen...ko bagi akk dapat pahala...hahahhaha.....

Koyuki said...

kau pakai maxis ke encik??

kau buang jer la..bg tuan lain bela dia..

kelantan menang ek??

tiba2 rasa sayang kat kelantan nih..

uwaaaaaa~

Jard The Great said...

ahaha.. guna la streamyx.. laju beb

nono said...

cayalah kelantan....jumpe kat bukit jalil miggu dpn...hehehehe

bpe nk jual broadband tueh???hahahaha

melatidaisy said...

same ngan sy gak ..

mmg tgh merajuk ngan broadband ni..

tp bgus gak,..skrg kn exam mode~

hehe =)

papepon cayala klate!

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

penat bang??

hahaha

acap said...

jom g bukit jalil!!!
hahahaha

sharamli said...

senyum s0km0 la sek2 klate pahni gak..

~0~ said...

Cik bulan
ye demo ore 1st..hahahah

mmg pun..xleh nak kawal..


Farah
tue la pasal...skitt pala lutut aku pikir..

TokNabe
Btol tue...berukband memang teruk. baik aku bela beruk lagi hensem..

Si Tedi
la ingatkan stremix baguih...siot je

Red
insyallah kawe trun...semangat jugak ni...hahha

Qaseh
erk...hehehehe

Koyuki
aah...aku bela saka meksis...ingat nak masuk dalam botol...

Jard The Great
ok...aku suke yg laju nie...hahaha

Nono
kira timbang kati la...8juta sekilo??amacam

Melatidaisy
good luck cik melati...

Gadis Kampung Separa Bandar
tak...tetiba je x penat..hahhah

acap
jom boh..

Sharamli
aku mmg senyum tapi di hati bukan di bibir..boley??hehhehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...