Monday, November 9, 2009

Rehat

Maafkan aku kekawan...Aku terpaksa berehat seketika...
Hati aku sangat kelam sangat gelap skang...
Aku sakit...
Bukan sakit zahir tapi sakit batin...


PSP: Sesape yang ada kenal Ustaz utk ubat sakit sekitar KL sila bagitau aku. (emel aku ke zaidi5483[at]gmail[dot]com...Tolong ye wahai sohbat

23 Pandangan Kekawan:

imam said...

sakit ape bro?

Jard The Great said...

erk?? kena sihir org jahat ke?

xiiinam said...

Semoga bertemu shifa' Allah...

~0~ said...

imam
sakit xtau nak ckap bro...tp sakit batin bukan fizikal...

Jard the Great
Lebey kurang la jard..

Koyuki said...

err

tak suke betul dgn keadaan kau mcm ni

serius..

kau kuatkan hati, baca quran n solat malam byk2 k..

semoga kau sihat..

area KL tatau plak la pengamal tradisional ni..maaf, mungkin tak dapat nk tolong tang tu..huhu

papepon...

mau kau kembali sihat

aRien de GreaT said...

ermm...skit batin???err....cuba g darul syifa'...kt bangi...
kt ctu mang org byk brubat...ngan datuk harun din

Pontianak Degil said...

Si kosong, kalau sakit ko disebabkan
buatan orang, aku nasihatkan :

- Jadikan setiap minuman ko, minuman
yang da dibaca dengan Al-Fatihah.
- Jangan tinggal satu hari pun tanpa
baca Al-Mulk pada setiap selepas
solat Subuh dan solat Asar
- Jangan tinggal sekali pun baca ayat
kursi lepas setiap kali solat fardhu
- Setiap berzikir menyebut
'Lailahaillallah dan Allah huakbar'
- Selalu pergi masjid solat jemaah
- Ayat 3 kul kene sentiasa
diamalkan (ada dalam Al-Mulk)

Tapi, kalau ko leh gitau dengan
lebih jelas ko sakit apa,
InsyaAllah, aku cari ikhtiar untuk
tolong ko.

LotsOfLove-Pearls said...

Eh..
serious ke nie..?
Moga ada kwn2 yg sudi bantu ya..
Ikut nasihat kwn2 yg lain k..
Moga semuanya baik2 saja tau.

+betterSINGLE+ said...

skit ap eyh

Farhah Zaidah said...

la...skit ?? moga cpat sembuh ye...

Kejora Di Ufuk Timur said...

semoga cepat semboh..insyaAllah..

Solehah said...

hmm..sorry..awak cuba pegi darul shifa di bangi..

HEMY said...

kena buatan orang ni.

nk tnya..gambar profil ko ni tadi aku cam ternmpk kat blog sorg atok sebagai cucu kesebelas n doblas..ada relationship ke korg??

blog titikbukannoktah rasa

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

bro,

semoga cepat sht.....

rindu nk ngengarut cm dulu...

hehe...

kuatkan semangat yek...

BajuKurung said...

kne kwin kot..

Red said...

semoga ko cpt sembuh & byk2 bersabar

melatidaisy said...

salam

shafakallah (semoga Allah sembuhkan awk)

btol ckp kwn2, cuba try kt darul syifaa' tu,

semoga ikhtiar mmbuahkan hasil.

sI tEDI said...

semoga kau cepat sembuh..

told la hejauw said...

erk sakit ape?? makhlok halus ke hehe??ke....ntah ak pon xtau heheh..

p/s" smoga cpt chat eh :)

Firol said...

Allah...try nombor ni Ustaz Majid 0173623934..tak pasti dia pakai ke tidak nombor ni

TokNabe said...

Kalau berkenaan batin.. boleh try gi darul shifa. InsyaAllah mungkin terdapat pertolongan..

she-G said...

try darul syifa ustaz harun din..pernah tlg pakcik yang kena sakit2 antaran manusia..lau die tak leh bua die akan bagi org len untuk tolong nnti...iktiar

NenekMuda said...

trylah p jumpa dato harun din.dia duk kt bangi.sy tau pun sbb sy dok cni..my counsins dh penah jumpa dia...(or anak2 didik dia)so far,alhamdulillah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...