Tuesday, November 17, 2009

Layan je la ek



Lagu zaman sekolah dulu. Zaman baca zine yang itam putih diphotostat dan dijual dengan rege RM3.00 senaskah. Nak dapatkan di MPH, Popular, Border, Kedai Buku Muda Osman atau Pustaka Seri Intan, jangan mimpi. Kat kedai diorang ni ROTTW ade la. Zine ni hanya boleh di dapati di studio jamming je biasa, xpun by pos.

Skang dok gempak band indie yang dok kuar cam cendawan, siyes memula aku ingat indie ni budak india punye band. Hahahaha... Ape beza indie ngan underground ek???Xsama ke??

So layan je la lagu nie ye. hahahahah..

16 Pandangan Kekawan:

Boneka tak sakit said...

hahaha ko mesti hampir umur dgn aku! aku igt lagi dulu dia call nie underground kan!

kawan aku ada sorang pergi underground punya gig! last2 kena tangkap polis!

tapi tak sia2 lah dia kena tangkap polis lepas eluar jadi otai sekolah!

hari2 dia pau aku beb!

asala ku lak bangga pelik je,,.!~!

naz ilyn said...

salam... bergoyang kaki tangan kepala pun ikut sama layannnn...:D

Solehah said...

hehe...aku ingat aku saja yang slah paham pasal term indie tu..hehe..malu lak memula nak buat pendedahan..

Jard The Great said...

gler lama tak dgr lagu neh.. ahaha

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

ape la pemahaman ko ni..
indie pn undergroung tapi genre dia laen..
dia lebey pada mainstream n musik yg tak bape nak pecah pale

law bebetul ug(underground) dorang lebey pada genre dorang cam hardcore punk, emocore, metal, rock,etc camtu la~~

ssh nak terangkan... konsep sama iaitu musik yg indipendent cuma genre laen2

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

1st time dengaq lagu nih

hehhehehhe.....

Yunus Badawi said...

tak pernah dengar pun lagu ni hehehe

imHepPie said...

haah indie cam india je erkkk

Firol said...

ahh terkenang zaman zine dulu...sekrg ni je dah tak terjebak benda2 mcm tu..

cukuplah zaman tu jadi kenangan

told la hejauw said...

haha..indie = india...

BuLaN iTu aKu said...

indie budak india...
ehheheeheheh...
bulan pun ingat macam tu jugak.. hehhe

~0~ said...

Boneka tak sakit
ye kot beb...hahah kenangan zaman dulu2..hahhah

naz ilyn
jom kita poco-pocong....hahahhah

Solehah
hahahha...biasa la tue

Jard The Great
sila dengarkan...hahaha

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠
xpe ayu aku paham sebenarnya...tp wat2 xpaham je...hahahaha

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠
sila la layan...

Yunus Badawi
xpenah masuk radio pun YB lagu nie...hahhaha

imHepPie
xke sama tue ejaannya...

Firol
btol bro suma tue da tinggal kenangan...hahah

told la hejauw
btol x hipothesis aku??hahahha

BuLaN iTu aKu
isk...bulan bulan...sama da kita...hahahha

~0~ said...

Boneka tak sakit
ye kot beb...hahah kenangan zaman dulu2..hahhah

naz ilyn
jom kita poco-pocong....hahahhah

Solehah
hahahha...biasa la tue

Jard The Great
sila dengarkan...hahaha

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠
xpe ayu aku paham sebenarnya...tp wat2 xpaham je...hahahaha

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠
sila la layan...

Yunus Badawi
xpenah masuk radio pun YB lagu nie...hahhaha

imHepPie
xke sama tue ejaannya...

Firol
btol bro suma tue da tinggal kenangan...hahah

told la hejauw
btol x hipothesis aku??hahahha

BuLaN iTu aKu
isk...bulan bulan...sama da kita...hahahha

~0~ said...

Boneka tak sakit
ye kot beb...hahah kenangan zaman dulu2..hahhah

naz ilyn
jom kita poco-pocong....hahahhah

Solehah
hahahha...biasa la tue

Jard The Great
sila dengarkan...hahaha

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠
xpe ayu aku paham sebenarnya...tp wat2 xpaham je...hahahaha

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠
sila la layan...

Yunus Badawi
xpenah masuk radio pun YB lagu nie...hahhaha

imHepPie
xke sama tue ejaannya...

Firol
btol bro suma tue da tinggal kenangan...hahah

told la hejauw
btol x hipothesis aku??hahahha

BuLaN iTu aKu
isk...bulan bulan...sama da kita...hahahha

Mak Su said...

maksu ingat indie tu red indian. mahap mahap, gua tak tau.....

Lifesaver said...

aku tgh layan ni..sambil goyang kepala

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...