Thursday, November 19, 2009

Insurance



PSP: Ade ke insurance camnie kat Malaysia??

23 Pandangan Kekawan:

arfahadnan said...

gilak geng..
tak hirau pasal keter pun..

ader ker?

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

ces aku baru pas xcdnt aritu ko lak prebiu mende ni~~
kedengki~!!!

geget kang

Kuwe said...

insurans pun nk untung.ada ke?

Jard The Great said...

adehhhhhhh.......... bole lak tak risau.. aahahaha

Red said...

HAHAHAHAHAHA gelak je la..
kete dh hancur pon x kisah..
de ke kt cni..aku nk amik

she-G said...

kalau iklan thailand mesti kretip2 dan besh2...dulu lau balik kg suka sbb dapat tgk citer siam..tp kena pakai tukang translater la tepi(thanx pok ju)
p/s:nape adik bradik sorang pom tak reti speaking siam haaa??

Kejora Di Ufuk Timur said...

kui..kui..kui..giler ahh..mesti mamat tu kaya giler..xheran pun dgn kete dia..

Solehah said...

adeh..untuk kesekian kalinya aku tak leh nak bukak video..aku nak tiru org komen je la..

insuran kete untung ke???

BuLaN iTu aKu said...

mesti muka org dalam kete tu cuak gila

pB said...

kuang kuang kuang

apa nasib buadak bellboy tuuu??

mati kejung dah tu

cHeRyNa PiReS said...

kot iye pon bagilah kat yang memerlukan keta tuh...sia2 je...

ezzati said...

haha..menci gila k...

LotsOfLove-Pearls said...

haha..
selamba jek..
ingatkan nak marah..
tau2 nak kenalpasti kwn jek.
Giler selamber..

sI tEDI said...

ini iklan lama kan? lama x nampak kuo tibi!

Pok Li said...

mesti keter pinjam kan

naz ilyn said...

salam... fuhyo!!! boleh selamber lg.

Mak Su said...

dia paksa orang beli ker tu?

Webmaster@Echam said...

Kalo aku mau aku menagis dulu.. hahahha

Hidemichi said...

tu dia dpt free menang petronas car crazee tu

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

haiyoooh....
eksiden mcm tu
seramzzz w0o0o0o0


hehehhe

melatidaisy said...

adeh.. senang ati je die.. cam x de masalah .. huhu
tp org dalam kete tu mati katak agaknye..

Boneka tak sakit said...

gila kentang hahaha.. sdap tol iklan thailand kan! serius ikaln thailad mantap!!!!

Lifesaver said...

arghhhhhhhhhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...