Thursday, November 19, 2009

Bila da stress...

video

Korang yang terlalu stress kat opis jangan wat gini ye...wakakak...

16 Pandangan Kekawan:

imHepPie said...

seb bek x stress da bis exam

miji said...

hahahahaha gelak giler ko... aku pun pernah gak hempas mouse sampai pecah, sbb tensen hehehehe

Mimie.Candy Cane said...

HAHAHAHA...SAKIT PERUT AKU WEHHH GELAK NI..YANG LAST MACAM BODOW JE..HAHAHAHA..

AKU NAK PRAKTIK LA YANG FIRST TU.HAPPENING JUGAK.

melatidaisy said...

huahaha..seram pon ade..tu la bile e.m.o.s.i menguasai diri..huhu

sI tEDI said...

~0~ ske letak klip ek?
:)

Boneka tak sakit said...

hahahh gila2! awek yg tgh telefon tu HOT!!!! paling suka bila org nak print tu tak leh dia gi ambik monitor nak copy kat photostat hahaha...

idea ada lagi tu!! gila breakdown!

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

naik stress plak nengok benda ni..

Red said...

hadoiii ape la dorang nih..abis reta bnda ofis jahanam

pisey said...

hahah.dasat.

she-G said...

org2 lain tu pun tak reti2 keeerrrrr?mmg patut dah kene...hahaha

Solehah said...

stoknya kalo stress boleh bertindak ganas mcm tu..hehe

BuLaN iTu aKu said...

bankrap bos macam ni

kuina said...

ganasnya...

akak klu stress ngadap blog...

puding roti said...

ala...tak leh nengok..menci

Lifesaver said...

kejam2..aku tak leh tgk video

Mak Su said...

aiyo! apa dibuatnya...akak tak leh tengoklah.. ??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...