Thursday, November 12, 2009

Bagai

Selepas makan, aku berjalan ngan si dia. Si dia berjalan di sisi aku, aku toleh dan lihat si dia.

'Ehmm....Camne la kalo kawen nanti' kata aku.

'Nape plak??' tanya si dia

'Ye la. Gambar kawen kita nanti la. Camne?' kata aku lagi.

Gambar kawen, ala gambar yang biasa orang lain buat tue. Berposing2 dalam kandang kuda, dalam tasik, atas pokok bunga tue. Xdapat bayangkan lagi ek?? Ala..gambar yang cam ala2 filem hindustan tue la, yang berlari-lari pecut 100m, yang berguling-guling ala-ala tenggiling tue...Xpaham jugak ke??Abaikan.

'Aah la. Cam langit ngan bumi.' kata si dia.

'Bagai KLCC dengan....'

'Dengan Pertama Kompleks' laju aku menyambung.

Debish...dush..pang...Si dia keluarkan semua jurus judo, karate, silat, tomoi, ultramen dan jurus paling istimewa jurus pari membelah angin membelasah aku hingga terkulai layu.



PSP: Syukur alhamdulillah. Aku dan dia da ok skit. Terima kasih kekawan yang dok bagi petunjuk, panduan dan nasihat...Terima Kasih bebanyak. Jasamu akan ku kenang.

22 Pandangan Kekawan:

sI tEDI said...

ALhamdulillah...

Jard The Great said...

ehehe... la... gmbr kat mana2 pon ok.. asalkan u have each other betul tak?

+betterSINGLE+ said...

wow!alhamdulillah n cpat sket yuk,da xsbor nk terjah mkn udng pnjat nenas,ayam tgolek,tembikai bulat2 kecik..
hurm aduh..
hahaha..

semoga bahagia selalu

~0~ said...

si tedi
syukur kak

jard The Great
bukan soal tempat...tp ketinggian...hahahha

+betterSINGLE+
Insyaallah...mudah-mudahan...sampai masa aku war-war kan..terima kasih

Webmaster@Echam said...

Alhamdulillah....

hestyrezyuda said...

TAHNIAH =D

Red said...

jgn tggu lama2

Kejora Di Ufuk Timur said...

tumpang hepi tgk kawan-kawan bahagia..=)

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

bro,

jgn lupa kirim kad kawen tau...

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

wah..
bunga2 cinta kembali mekar yer?

hehhehehe

faiz said...

alhamdullilah if everything is back to normal ye...

anyway, jgn risau pasai KLCC ngan pertama kompleks..suh la sidia pakai kasut tinggi 5" ;-)

aRien de GreaT said...

alAMKKKK...xtau citer pape nih..heheh..org bru la ktakan..

HonEyBuNNy said...

waaa...happy nya..tmpg happy gk..semoga bahagia......xsbr dh nak mkn nasi myk neh..huuh

cHeRyNa PiReS said...

Alhamdulillah. Jangan marah celcom lagi, k. ke marah lagi?:P

BuLaN iTu aKu said...

romentiknya!!!!!!!!!!!!!!!!!

LotsOfLove-Pearls said...

wah..

jika kamu gembira kamu juga sama..

*kena hati2 coz pasangan itu banyak ilmu mempertahankan diri.

Hehe..

melatidaisy said...

alhamdulillah..
hepi sokmo ~
=)

sharamli said...

elele..s0n0k la tu...

sharamli said...

eh..jap..sp yg tinggi sp yg rendah..
xpe la..murah rezeki...ha3

Solehah said...

Alhamdulillah..kan bagus mcm tu..

Aku OranG Laut said...

bahgianyer..aku yg muka ganas nie pun tersentuh..hukhuk

Lifesaver said...

wat sujud syukur skrg jgk!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...