Friday, November 6, 2009

xtau nak ckap ape....

Hari jumaat ni aku malas nak membebel pepanjang. Kang salah bebel berdosa free je. hurm....

Jadi sebelum aku gi semayang aku tinggalkan video ni untuk korang-korang yang x semayang jumaat (popuan ok. yang jantan jangan nak ngade ponteng semyang jumaat).

Adios...

27 Pandangan Kekawan:

sharamli said...

eleh..xtgk p0n da tw...yg kecik tu kete mainan...hu3

melatidaisy said...

mmg x tau nk cakap ape ..

tipatetipu :)

melatidaisy said...

mmg x tau nk cakap ape ..

tipatetipu :)

BajuKurung said...

Xtau nk komen pe.. hakhak.. lu dh mkn??

Kejora Di Ufuk Timur said...

tipah tertipu..hampehh..haha

Solehah said...

kretifnya la dorg ni..

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

haisyooo.....

geram jer tgk video ni....

huhu..

Webmaster@Echam said...

Cheh.. poyo je.. terkena gak aku...

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

alamak....
video tak leh play lak kat opis

huhuhuhuh

sI tEDI said...

i semayang tau. semayang zohor

aRien de GreaT said...

btul kata cik melati tu..hahahah...poyo je..huhuh

pB said...

cayok cayokkkk

Koyuki said...

tak bley tgk..tenet anak siput

nak komen bkn main susah ni..terpaksa tunggu 2 3 jam

haihh~

Red said...

ceh..trkena jugak

Firol said...

ramai yg tak g solat..sedih tengok..

BuLaN iTu aKu said...

aku tetipu~

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

ngaaa~~ kne kencing lebat je aku tgk...
geget kang

imHepPie said...

nasib bek bca komen dlu bru tgk vdeo..xdela tetipu sgt haha

miSs siv said...

bongek!!
kene tipo pulak.
hahahahahaa

PenuliS said...

walawehhh....tertipu!!

Abcdeftyyhahh. said...

haha. tetipuuu.

Shafika Syuhada Rosli said...

::blog walking::
nice blog + ur interesting video

Shafika Syuhada Rosli said...

::blog walking::
nice blog + ur video

xiiinam said...

Memang siol habis....tipah tertipu...!!!!ingatkan lelaki bertopi tu pergi mana...




Kalau kau ada depan ckLah...ckLah nak langgar lari je..ha..ha..ha...

HEMY said...

hahaha...aku tak fokus n just tgok..so mmg tk sangka keta kecik

Jard The Great said...

ahaha.. tak sangka..

Precious said...

ekekekeeee ... aku pompuan. Aku tak gi masjid, aku tengok video ko! Tp baru ari ni ler aku jumpa blog ko ni ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...