Sunday, November 15, 2009

Pemat

Pemat...Erkk..Silap eja plak...Penat la...

Aku xmampu nak update blog. Penat sangat. Penat driving, nanti la aku cite kalo rajin.

Nak jenguk blog korang, nak merapu-meraban-meroyan-mencarut-mengutuk kat blog korang pun xsempat. Penat.

On ym pun xde geng..

Ok la....Aku tido dlu..

Good Nite....Happy Sweet Ngihtmare to All...hahahhaahah




Layan la lagu nie....khas wat korang yang best...

PSP: Pada yang popuan usah berangan nak jadi Beyonce (korang lagi hebat dari dia)....Pada yang laki xyah nak berangan nak berbinikan Ct Beyonce (pasangan kamu lagi hebat)....ahaahahha

18 Pandangan Kekawan:

Rowena Chasez said...

gudnite 2 u too..
beautiful nightmares~
ngee~

BuLaN iTu aKu said...

Hehehehe lagu tu untuk dodoikan tido

imHepPie said...

nnti dtg la mencarut kt belog aku eh haha..pemat eh..ciam

melatidaisy said...

hehe..
sian lak.. penat sgt smpai silap eja..:)

arnamee said...

Salam:)

pemat?
ekeke;p

erm, tahu2,kami hebat;p

imam said...

hahaha..idea baik..terpikir gak aku..camner rupe aku bila berbikini..

Yunus Badawi said...

Ko pergi mana sampai pemat oppss penat sangat ni?

Dalam penat2 tu sempat jugak tempek gambar tu hehehe

Yunus Badawi said...

eh aku first ke pagi ni? Ok lah nak sambung tidur. Penat jugak ni.

Solehah said...

beyonce...x kelass gitu...

Red said...

da bgn ke blum nih?

+betterSINGLE+ said...

auww..btullh sy lg hbt dr nye??huhu..
bngga2 wlupun ko tpu ak..huhu

cHeRyNa PiReS said...

tgh berangan jadi vanidah imran dalam cerita perempuan melayu terakhir.

take care. rest cukup2 okay!!!

Koyuki said...

saya pon sangat pemat

oranglidi said...

hehehe.. rilek.. rehat2 dulu.

vidadarisakura said...

aku pun pemat weh.hehe

faiz said...

laaaa..akak ingat apa yg pemat td..;-)

so, pagi nie dah cukup rest kot..sian ek..penat driving ke mana dik oiiii....(eh..eh..bz bodi plak la..)

Lifesaver said...

oh!terima kasih sbb kata aku sehebat beyonce..hehe

Mak Su said...

masih pemat?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...